StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Причетний до розкрадання мільйонів": Харчишин вивів на чисту воду продюсера Лисицю

16 травня 2022, 14:17
Фронтмен групи пройшовся по журі.
Валерій Харчишин
Валерій Харчишинж жорстко пройшовся по продюсеру Євробачення / Delfi

Після того, як український гурт Kalush Orkestra переміг на пісенному міжнародному конкурсі " Еу 2022 році", який відбувся в італійському Турині, виникло багато питаннщодо голосування українським журі за Польщу, яке очолив продюсер Вадим Лисиця.

Саме по ньому і " пройшовся "у своїй заяві лідер групи" Друга ріка " Валерій Харчишин.
читайте такожГлава нацжюрі від України на Євробаченні - 2022 виправдався за 0 балів для Польщі

"До і під час Революції Гідності, а потім певний час після анексії Криму працював (Вадим Лисиця - авт.) у Московії директором одного з напрямків Warner Russia. Це саме той лейбл Warner Russia, який свого часу викупив Блаватник (за чутками за гроші Путіна – 3 млрд доларів) щоб просувати російську музичну культуру і російський світ у всьому світі. Саме цей Warner Russia, що запалив і експортував до нас, прямо з Москви нових "українських зірок". Так, дорогі, протягом останніх років, фінансування, контракти, підтримка у цих українських зірок була саме з Warner Russia і в Україні через свого представника компанію Best Music. Безпосередньо або через посередників. Упевнений, що вони досі не розірвали контракти", - написав на своїй сторінці Facebook Харчишин.

відео дня
'Причетний до розкрадання мільйонів': Харчишин вивів на чисту воду продюсера Лисицю

Він також заявляє, що Вадим Лисиця є директором з розподілу коштів організацій колективного управління під назвою ГС УЛАСП і ГС ОКУАСП.

"Головний у цих організаціях Олександр Нікін. Друг і подільник Лисиці. До війни він перебував під цілодобовим арештом, рахунки організацій також заарештовані і сьогодні, тривають слідчі дії. Нікін намагався дати хабар ($100тис.) народному депутату, з метою знести невигідний для нього законопроект, що перекривав доступ до схем розкрадання авторських грошей!Тоді в готелі Київ і був затриманий правоохоронцями. Лисиця, Нікін, Долинський, і ще кілька невідомих широким масам осіб за підозрою слідства, причетні до розкрадань мільйонів авторських роялті. Ця гидота, як спрут пролізла в темні щілини і заробляла на авторах країни", - говорить Харчишин.

'Причетний до розкрадання мільйонів': Харчишин вивів на чисту воду продюсера Лисицю

"Хто, як і за які вислуги, після купи скандалів, прес-конференцій, розслідувань з питань розкрадання авторських винагород, допустив лисицю до головування в журі в даному конкурсі - залишається відкритим", - підсумовує Харчишин.

Скандал на "Євробаченні-2022"

У мережі розвернувся справжній скандал після фіналу "Євробачення-2022", під час якого професійне журі від України не поставило жодного бала Польщі.

На таке рішення нашої делегації відреагувала актриса Ольга Сумська. Артистка вважає, що склад журі від України мав бути іншим.

"Питання: хіба не можна було запросити до складу журі переможців та учасників минулорічних конкурсів-Руслану, Джамалу, Пономарьова, Тіну Кароль, Злату Огневич, Андрія Данилка та інших?",- написала Сумська на своїй сторінці в Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти