StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Після сепсису і реанімації: як зараз виглядає тяжкохвора Тишкевич

2 січня 2024, 16:43
3126
Катерині Тишкевич пощастило святкувати Новий рік вже вдома в колі сім'ї.
Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич показала, як виглядає зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Українська акторка Катерина Тишкевич у перші дні грудня не на жарт налякала своїх близьких - після тривалої хвороби, пов'язаної з порушенням роботи мозку, вона потрапила в реанімацію з сепсисом. У лікарні вона пробула близько 20 днів, і Новий рік їй вдалося зустріти з чоловіком вже вдома.

Так на своїй сторінці в Instagram артистка показала, як відзначала свято. Катя швидко відновлюється після госпіталізації, адже на сімейних знімках вона просто сяяла.

В кадрі вона постала в обіймах актора Валентина Томусяка - її обранця. Пара не стала прикрашати ялинку, а новорічною мішурою та іграшками прикрасила домашню рослину, яка і стала фоном для фотографій.

відео дня

Для фотосесії Тишкевич зробила легкий макіяж з акцентом на очі, і вбралася в синє шовкове плаття. Обличчя артистки вже стало набувати приємного здорового відтінку.

"2024 - на тебе великі надії. Єдине бажання на всіх - перемога", - підписала кадри з чоловіком акторка.

Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич показала, як виглядає зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Раніше українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська зізналася, що вперше стала матір'ю. Артистка усиновила двох дочок, а також натякнула, що вийшла заміж.

Також турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу познайомив 12-річну доньку Софію від Ані Лорак з новою пасією. Її чоловік вперше "засвітив" на новорічному фото біля ялинки.

Що відомо про хворобу Катерини Тишкевич?

У червні 2022 року акторка повідомила, що вже 8 років вона страждає від хронічного головного болю, походження якого залишається невідомим. Тишкевич була так виснажена цим станом, що не мала сили навіть встати з ліжка.

Звичайне знеболююче перестало діяти на артистку, і вона стала приймати високотоксичні препарати. Також Катерина не відмовлялася від альтернативних, і часом екстремальних видів лікування, які, втім, давали лише короткострокові результати. Акторка зізнавалася, що на тлі хвороби навіть замислювалася про самогубство.

У жовтні 2022 Тишкевич поставили діагноз - через родову травму біохімія її мозку була порушена. Це і призвело до нестерпного болю, з яким акторці довелося жити багато років.

Після цього біль не зник, але Катерина та її близькі були налаштовані оптимістично. Вона виїхала за кордон, де м'який клімат повинен був полегшити її стан.

Однак на початку грудня чоловік Тишкевич, актор Валентин Томусяк, повідомив, що вона потрапила в реанімацію з сепсисом. Там артистка провела більше тижня, і лише через 10 днів стала дихати самостійно. Тоді лікарі перевели її в звичайну палату і стали будувати обережно оптимістичні прогнози щодо її важкого стану. Мама тяжкохворої Катерини Тишкевич разом з чоловіком акторки цілодобово чергували в її палаті. Жінка відкрито висловилася про стан дочки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти