StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мурат Налчаджиоглу познайомив доньку від Ані Лорак з новою пасією

2 січня 2024, 14:08
2883
Колишній чоловік співачки-зрадниці показав жінку, з якою зустрів Новий рік.
Мурат Налчаджіоглу з дочкою
Мурат Налчаджиоглу відзначив Новий рік з дочкою і українською моделлю / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу зустрів Новий рік в компанії своєї єдиної дочки - 12-річної Софії, яка з'явилася на світ у його шлюбі зі співачкою Ані Лорак. Мама відпустила Соню разом з колишнім чоловіком в ОАЕ на свята.

Налчаджиоглу у своєму блозі в Instagram активно ділився фото і відео з новорічної вечірки - в Еміратах до нього і доньки доєдналася пара друзів і незнайомка з України.

Знімок з останньою привернув увагу підписників Мурата, які все ще намагаються розібратися в хитросплетіннях його особистого життя: після розлучення з Лорак бізнесмен три роки зустрічався з українською візажисткою Лілією Реус. На початку літа 2023 року пара одружилася, проте вже в жовтні стало зрозуміло, що молодята посварилися. Так як офіційних заяв про розлучення або коментарів про причини конфлікту ні Реус, ні Налчаджиоглу не давали, шанувальники пари сподівалися на її відновлення.

відео дня

Але Мурат, схоже, вирішив рухатися далі. Чоловік показав новорічне фото біля святково прикрашеної ялинки. Однією рукою він обіймав доньку, іншою - ніжно притискав до себе загадкову незнайомку.

Нею виявилася дівчина на ім'я Анастасія. В її профілі в Instagram значиться, що вона - модель, ведуча і починаюча співачка.

Мурат Налчаджіоглу з дочкою і подругою
Мурат Налчаджиоглу відзначив Новий рік з дочкою і українською моделлю / instagram.com/muratnalca

Раніше український співак Віктор Павлік на рідкісному фото показав, як виглядає його старший син Олександр і онук-підліток Давид. Знімок з'явився на честь 58-річчя артиста.

Також красуня-донька Венсана Касселя і Моніки Беллуччі, 19-річна модель Діва Кассель, побалувала фанатів свіжими фото з бойфрендом. Юні закохані разом зустріли Новий рік.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти