StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Молимося та віримо": мама тяжкохворої Тишкевич порушила мовчання про хворобу

13 грудня 2023, 19:02
2866
Наталя розповіла, як Катя почувається зараз, і щиро подякувала всім за підтримку.
Катерина Тишкевич з мамою
Мама Катерини Тишкевич розповіла про стан доньки / колаж: Главред, фото: instagram.com/vestana1809, instagram.com/kateryna__tyshkevych

У неділю стало відомо, що популярна українська акторка Катерина Тишкевич вже тиждень перебуває в реанімації через сепсис. Її стан лікарі розцінювали, як важкий. До цього артистка зізнавалася, що вже багато років страждає від хронічного головного болю, який виник у неї в результаті порушень біохімії мозку.

Вчора чоловік Тишкевич, актор Валентин Томусяк, повідомив, що у неї намітилася позитивна динаміка - її вивели з медикаментозного сну і вона стала дихати самостійно в кисневій масці. Пізніше чоловік уточнив, що цю ніч Катя вже ночувала в палаті, проте її стан все ще залишає бажати кращого.

Сьогодні про хворобу артистки вперше заговорила її мама, Наталя Малащук, яка безвідривно знаходиться біля доньки разом з Томусяком. На своїй сторінці в Instagram вона показала фото зі щасливо усміхненою Катею, і розповіла про її хворобу.

відео дня

"Друзі, вже десять днів моя донечка знаходиться у вкрай важкому стані. Досі достеменно невідомо що саме до цього призвело. Але найкращі медики цілодобово бʼються за її життя. Ми з Валіком завжди поруч та отримуємо від вас багато слів підтримки та побажань якомога швидше одужати. Ми відчуваємо скільки йде до нас духовної підтримки та розповідаємо про це Каті. Молимося та віримо. Фінансова допомога друзів та колег також дуже важлива в боротьбі. Щиро дякую вам всім за допомогу в такий складний для нас час. Катя дуже сильна. Та в неї ще купа справ у Світі. Тому боремося!" - пише Наталя.

Катерина Тишкевич з мамою
Мама Катерини Тишкевич розповіла про стан доньки / instagram.com/vestana1809

Раніше українська співачка Анна Трінчер повідомила, що вона і блогер Олександр Волошин не змогли подати документи на розлучення, про яке оголосила в кінці листопада, та розкрила безглузду причину.

Також американська акторка Дженніфер Еністон розповіла, яким був день перед смертю Меттью Перрі. Зірка "Друзів" зізналася, що спілкувалася з близьким другом і колегою за кілька годин до страшної трагедії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти