StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наталія Могилевська розкрила імена донечок і натякнула на заміжжя

2 січня 2024, 11:28оновлено 2 січня, 17:43
8712
Своє таємне щастя Могилевська зберігала в секреті, щоб захистити дітей.
Наталя Могилевська з дочками
Як звуть дочок Наталії Могилевської - співачка розкрила деталі / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Під час повномасштабної війни українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська не тільки активно займається волонтерством і творчістю - їй пощастило зустріти кохання і побудувати з обранцем справжню сім'ю.

Днями в соцмережах 48-річна артистка оголосила, що стала матір'ю для двох дівчаток. Пізніше, в інтерв'ю ведучій ICTV Олені Фроляк, Могилевська, яка давно мріяла про дітей, розкрила трохи подробиць про донечок.

Так Наталя розповіла, що їх звуть Мішель і Софія. Дівчаткам три з половиною і 12 років. У житті артистки вони з'явилися на початку повномасштабної війни, проте вона не поспішала відкривати світу своє щастя, щоб дати можливість дітям адаптуватися.

відео дня

Крім того, Могилевська натякнула, що стала не тільки мамою, але і дружиною: свого загадкового обранця, бізнесмена на ім'я Валентин, романтичні стосунки з яким зав'язалися в перші дні повномасштабного вторгнення, Наталія в інтерв'ю називає чоловіком.

"На початку війни ми із чоловіком усиновили двох дітей – два рочки й 10. Мішель і Софія. Кожна хвилина мого мовчання їм була вкрай важлива. Нам потрібно було просто прорости одне в одного", - зізналася співачка.

Дивіться відео, в якому Наталія Могилевська розповіла про дочок:

Раніше зірка серіалу "Одного разу під Полтавою", українська акторка Анна Саліванчук розповіла, чому її чоловік-нардеп не пішов на фронт. Також вона прокоментувала службу в ЗСУ чоловіка акторки Наталки Денисенко.

Також бізнесвумен Даша Кацуріна показала, як відпочиває в Карпатах з Володимиром Дантесом і дітьми від першого шлюбу. До сімейного відпочинку долучилися і батьки закоханих.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти