StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Після аб'юзу і домашнього насильства: відома українська супермодель вийшла заміж

22 травня 2024, 16:26
1562
Сніжана Онопко нарешті знайшла своє сімейне щастя.
Сніжана Онопко
Сніжана Онопко новини - Сніжана Онопко вийшла заміж / колаж: Главред, фото: instagram.com/snejanaonopka15

Сніжана Онопко - українська модель зі світовим ім'ям, яка була нездійсненною мрією сотень тисяч чоловіків по всьому світу. На жаль, її особисте життя не було схоже на казку, і склалося трагічно.

У 2011 році манекенниця вийшла заміж за бізнесмена Миколу Щура. Це був аб'юзивний шлюб із фізичним, психологічним і сексуальним насильством щодо Онопко. Модель домоглася розлучення зі Щуром 2020 року, і відтоді про її особисте життя нічого не було відомо.

Проте події в ньому розвивалися стрімко. Нещодавно в сторіс у своєму блозі в Instagram Сніжана Онопко оголосила, що знову вийшла заміж.

відео дня

Фотографії цієї знаменної події з'явилися на одному з фан-акаунтів моделі. Про нового обранця Онопко нічого невідомо. Сама Сніжана, схоже, дуже щаслива з ним - в останніх постах у соціальних мережах вона постійно згадує, що тепер одружена з "найкращим чоловіком на планеті".

Хто така Сніжана Онопко?

Сніжана Онопко - українська супермодель. Брала участь у модних показах у всіх світових фешн-столицях - Мілані, Нью-Йорку, Лондоні, Парижі, знімалася для популярних глянців. Стала першою моделлю українського походження, яка двічі потрапила на обкладинку Vogue. Була обличчям японського косметичного бренду Shiseido та косметичної марки Dior.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Вагітна четвертим дружина 64-річного Сергія Тігіпка, модель і бізнесвумен Алла Зіневчі, розкрила стать майбутньої дитини. Для політика це буде вже восьмий спадкоємець.

Також український шоумен Слава Дьомін прокоментував чутки про те, що він домігся успіху на телебаченні завдяки протекції впливових чоловіків, яку він нібито отримував в обмін на інтимні послуги.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти