StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вагітна четвертим дружина 64-річного Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини

21 травня 2024, 16:30
4630
Алла Зіневич уже показала милий костюмчик для немовляти.
Алла Зіневич і Сергій Тігіпко з дітьми
Алла Зіневич назвала стать четвертої дитини від Сергія Тігіпка / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

39-річна модель, блогерка і бізнесвумен Алла Зіневич чекає на дитину від свого чоловіка, 64-річного українського підприємця і політичного діяча Сергія Тігіпка. У парі вже росте троє синів (від попередніх стосунків у чоловіка також є ще четверо дітей).

Зіневич перебуває на пізніх термінах вагітності, яку намагалася провести максимально усвідомлено і з задоволенням. Пологи вже близько, тому вона вирішила все ж поділитися з підписниками, хто з'явиться в її з Тігіпком родині вже зовсім скоро.

Політик і його дружина вирішили відмовитися від проведення модних зараз гендер-паті. Майбутня мама у своєму блозі в Instagram зробила скромний пост-повідомлення.

відео дня

Алла Зіневич опублікувала ролик, на якому вона в розкішній кремовій сукні дістає з-за спини костюмчик для немовляти. Ним виявилося біла сукенка з квітковою аплікацією і сатиновою спідничкою - четвертою дитиною Сергія Тігіпка та Алли Зіневич стане дівчинка.

Дивіться відео, на якому Алла Зіневич повідомляє підписникам стать її четвертої дитини від Сергія Тігіпка:

Стосунки Алли Зіневич і Сергія Тігіпка

Сергій Тігіпко був вдруге одружений, коли познайомився з Аллою Зіневич. Він жив на дві сім'ї - з Вікторією Лопатецькою політик розлучився, коли Зіневич уже народила від нього трьох синів. Про свої стосунки Зіневич і Тігіпко заявили лише 2021 року - спільним публічним виходом. У лютому 2024 року жінка повідомила, що чекає від чоловіка четверту дитину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва повернулася в Україну. Легенда гімнастики розкрила мету візиту і розповіла, чим займається на батьківщині зараз.

Також Главред зібрав реакції українських знаменитостей на перемогу Олександра Усика над Тайсоном Ф'юрі в боротьбі за титул абсолютного чемпіона світу з боксу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти