StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не через ліжко впливових чоловіків: Слава Дьомін прокоментував свій успіх на ТБ

21 травня 2024, 19:07
594
Дьомін розповів, що думає про чутки про його шляхи до популярності на телебаченні.
Слава Дьомін
Слава Дьомін новини - як Дьомін реагує на чутки про інтим в обмін на славу / колаж: Главред, фото: instagram.com/slavademin_official

Шоумен Слава Дьомін найвідоміший, як ведучий радіо Люкс ФМ та інтерв'юер. Є у нього і помітні успіхи на телебаченні. Наприклад, суддівське крісло в музичному шоу "Співають всі" або ведучий проєкту "Муз_Тренд", тощо.

Успіхи Дьоміна на телебаченні пліткарі пов'язують з його інтимним зв'язком із впливовими покровителями чоловічої статі. Шоумен про ці чутки прекрасно знає, і намагається реагувати на них філософськи.

В ефірі телеканалу "Дім" він прокоментував чутки про роботу на ТБ і протекцію від чоловіків-спонсорів в обмін на інтимну близькість.

відео дня

"Майже кожен говорив про мене, що я потрапив на це шоу завдяки тому, що переспав з одним із продюсерів-чоловіків. Я про це також знаю. І зараз, до речі, про "Муз_Тренд" також говорять, що я з кимось переспав, щоб потрапити сюди на ведучого", - розповів Слава Дьомін, і зауважив, що вважає плітки невід'ємною частиною шоу-бізнесу, тому перестав звертати на них увагу.

Хто такий Слава Дьомін

Слава Дьомін - український телеведучий, шоумен, автор власного шоу на YouTube "Слава+", де до нього в гості заходять відомі українські особистості. Шоумен був одружений з Ксенією Міщенко. Пара провела у шлюбі 13 років і розірвала стосунки 2021 року. Але офіційно розлучення вони не оформили.

Ведучий зізнався, що їм ліньки йти до РАЦСу та заповнювати документи. Слава та Ксенія, як вони самі зазначили, залишилися друзями та виховують спільного сина.

Слава Дьомін народився у Львові й у нього було важке дитинство. Його мати била ведучого за будь-яку провину, а тепер він змушений платити їй аліменти.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва повернулася в Україну. Легенда гімнастики розкрила мету візиту і розповіла, чим займається на батьківщині зараз.

Також Главред зібрав реакції українських знаменитостей на перемогу Олександра Усика над Тайсоном Ф'юрі в боротьбі за титул абсолютного чемпіона світу з боксу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти