StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Під дією речовин": що сталося з колишньою нареченою Володимира Кличка

20 вересня 2024, 10:13
211
Актриса стривожила фанатів своїм виглядом.
Володимир Кличко, Хайден Панеттьєрі
Хайден Панеттьєрі потрапила в неприємності / колаж: Главред, фото: twitter.com/haydenpanettier, instagram.com/haydenpanettiere/

Відома американська акторка і колишня наречена українського боксера Володимира Кличка - Хайден Панеттьєрі дала нове інтерв'ю, після чого фанати запідозрили, що у зірки рецидив наркозалежності.

Видання People опублікувало інтерв'ю Гайден, у якому вона розповідала про свою доньку від Володимира - Кайю-Євдокію, а також про болісну втрату брата, який помер від проблем із серцем.

Що відомо про видання People?

People - американський тижневик про зірок і селебрітіз, моду і стиль життя. Публікується з 1974, пізніше з'явилася веб-версія журналу. Відомий своїми щорічними рейтингами - "100 найкрасивіших людей", "Найсексуальніший чоловік року", "Найсексуальніша жінка року", "Найкраще/найгірше вбрання" тощо. Є одним із найпопулярніших видань - станом на 2018 рік його аудиторія обчислювалася більш ніж 35.9 мільйонами шанувальників.

Але найбільше шанувальники звернули увагу на дивний вигляд актриси: вона нерозбірливо говорила, очі були напіврозкриті, а погляд постійно бігав у різні боки. Зазначимо, раніше у Хайден були алкогольна і наркотична залежності, тому багато хто вирішив, що вона "під чимось".

"Це повна експлуатація. Це наркоманка, явно нетвереза";

"Шкода Хайден... Очевидно, вона під дією речовин";

"Це розриває серце. Це відео не повинно бути тут. Очевидно, вона під впливом якихось ліків. У неї маленька дочка. Проявіть трохи співчуття!" - написали в коментарях.

Представник актриси вирішив прокоментувати скандал у коментарі для видання Page Six і запевнив, що Панеттьєрі було складно говорити про втрату брата.

"Перша розмова про брата була дуже емоційною - і це був довгий і виснажливий день для неї. Вона не була під впливом", - зазначив представник.

Дивіться відео інтерв'ю Хайден Панеттьєрі:

Хто така Хайден Панеттьєрі?

Хайден Пенеттьєрі - американська акторка та співачка. В 11 років отримала премію молодого актора за роль Шеріл Йост у діснеївському "Згадуючи Титанів". Друга премія їй дісталася за роль Клер Беннет у серіалі "Герої". З 2012 по 2016 рік вона грала роль співачки Джульєтти Барнс у телесеріалі "Нешвілл", яка принесла їй номінації на премію "Золотий глобус" за кращу жіночу роль другого плану в 2012 і 2013 роках.
З 2009 року Хайден зустрічалася з боксером Володимиром Кличком; їхні заручини відбулися 2013 року. У серпні 2018 року стало відомо, що пара розлучилася.
У колишньої пари є дочка - Кайя-Євдокія Кличко.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Оксана Білозір розповіла про складний період у своєму житті через політичну діяльність. Одного разу її отруїли, а висновки лікарів не були позитивними, і вони припускали, що вона буде паралізованою до кінця життя.

А також alyona alyona зараз не може виступати на концертах через погіршення стану здоров'я. Причину співачка не назвала, але проведення концертів нереальне.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти