StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Паралізованою до кінця життя": що сталося з Оксаною Білозір - деталі

12 вересня 2024, 12:03
408044
Оксана Білозір розповіла про складний період у своєму житті через політичну діяльність.
Оксана Білозір
Оксана Білозір повідомила, як пройшло її лікування / колаж: Главред, фото: instagram.com/oksana_bilozir/

Українська співачка Оксана Білозір, яка раніше обіймала посаду міністра культури України, поділилася, що одного разу її отруїли. Висновки лікарів не були позитивними, і вони припускали, що вона буде паралізованою до кінця життя.

Як зазначила співачка в інтерв'ю OBOZ.UA, через випадок, що стався з нею, було порушено кримінальну справу, але потім артистка попросила її закрити. А лікував Оксану кардіохірург Микола Корпан, який також рятував після отруєння Віктора Ющенка.

відео дня

"Стабілізували моє самопочуття, проте я не могла пересуватися, половина тіла залишалася паралізованою. Медики мене налаштовували, що в такому стані я маю далі продовжувати життя. Але в Бога були інші плани. Я вірила, довіряла йому, і він мене зцілив", - зізналася Білозір.

Хто така Оксана Білозір?

Оксана Білозір - українська співачка та політичний діяч. Народна артистка України (1994). Міністр культури і мистецтв України (лютий 2005 року - травень 2005 року), міністр культури і туризму України (травень 2005 року - вересень 2005 року). Народний депутат України IV, V, VI, VIII скликань, повідомляє Вікіпедія.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Олександру Волошину пошкодили машину в Польщі і він вважає, що це через те, що він українець. Також блогер-утікач уже перебрався до Іспанії, де розвиватиме бізнес і "із задоволенням платитиме податки".

А також зрадниця Регіна Тодоренко залишила чоловіка і дітей у РФ, а сама відвідала концерт Джастіна Тімберлейка у Франції. Як зізналася запроданка, вона здійснила свою мрію.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти