StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Концерти скасовано": з alyona alyona сталося нещастя - деталі

11 вересня 2024, 22:05
233188
alyona alyona зараз не може виступати на концертах через погіршення стану здоров'я.
Альона Альона
alyona alyona повідомила сумну новину / колаж: Главред, фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Українська відома артистка alyona alyona звернулася до шанувальників і повідомила, що вона скасувала концерти через хворобу.

На своїй сторінці в Instagram артистка розповіла, що її гастролі в Європі не відбудуться, оскільки в неї погіршився стан здоров'я. Причину співачка не назвала, але проведення концертів нереальне.

відео дня

"Через низку певних обставин зі здоров'ям, які стали на заваді нашої з вами зустрічі в європейських містах, я змушена повідомити, що зараз ці концерти скасовані. Іноді в житті складається все не так, як ми того хочемо. Дає нам знак, що попереду нас чекає щось велике і класне", - зазначила alyona alyona.

Хто така Alyona Alyona?

Alyona Alyona (справжнє ім'я Альона Олегівна Савраненко) - українська хіп-хоп- і реп-виконавиця. Представниця України на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" у Мальме спільно з Jerry Heil, повідомляє "Вікіпедія".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Олександру Волошину пошкодили машину в Польщі і він вважає, що це через те, що він українець. Також блогер-утікач уже перебрався до Іспанії, де розвиватиме бізнес і "із задоволенням платитиме податки".

А також зрадниця Регіна Тодоренко залишила чоловіка і дітей у РФ, а сама відвідала концерт Джастіна Тімберлейка у Франції. Як зізналася запроданка, вона здійснила свою мрію.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти