StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перекроїла себе: Катерина Репяхова зробила пластику всупереч заборонам Віктора Павлика

22 березня 2023, 12:11
Молода дружина Павлика лягла під ніж хірурга щоб виконати свою давню мрію - співак залишився не в захваті.
Катерина Репяхова, Віктор Павлік та їх син Михайло
Катерина Репяхова зробила ринопластику і корекцію підборіддя / instagram.com/viktorpavlik

Українська блогерка, бізнесвумен, концертний директор Віктора Павліка та його дружина Катерина Репяхова всерйоз зайнялася вдосконаленням своєї зовнішності. На своїй сторінці в Instagram вона показала шокуючі кадри з клініки пластичної хірургії.

Катерина здійснила свою давню мрію - зробила операцію на носі (ринопластику) і ліпофілінг підборіддя для більшої виразності обличчя. Блогерка зізналася: незважаючи на біль, нові перетворення вже викликають у неї сльози щастя.

Також Репяхова показала надрізи на животі - блогерка може похвалитися стрункою фігурою, і цю частину вона не оперувала. Але звідти хірурги брали жирові тканини для пересадки в підборіддя. За фотографіями поки складно оцінити результат операції - обличчя Катерини опухло, а під очима стали наливатися синці.

відео дня

До слова сам Віктор Павлік виявився не в захваті від затії дружини. Він навіть заявив, що не приїде відвідувати її в клініку. Слово своє, звичайно, він не дотримав - примчав до коханої, як тільки дозволили відвідування. Але все одно бурчав: "Шок-контент. Катіни підписники, аби не ви, я б не вижив. Подивіться, це кіно... "Франкенштейн".

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова показала, як виглядає одразу після операції на носі і ліпофілінгу / instagram.com/repyahovakate

Незабаром після публікації постопераційних кадрів Катерина Репяхова закрила свою сторінку в Instagram. Ймовірно, через наплив хейтерів - блогерці часто дістається від недоброзичливців через зовнішність та шлюб з Віктором Павликом.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова з опухлим обличчям і синцями під очима / instagram.com/repyahovakate

Раніше Віктор Павлік показав свою 82-річну маму Олександру Григорівну - він разом із півторарічним сином Мішею відвідав її напередодні свят у рідній Теребовлі.

Також Катерина Репяхова, дружина музиканта, заткнула рот злостивцям, які підколюють подружжя через велику різницю у віці, і показала, як Віктор Павлік грає м'язами на камеру.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти