StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не знаю, як боротися": артист-воїн Положинський став жертвою плану шахраїв

16 березня 2024, 03:40
Співак Олександр Положинський, який служить у ЗСУ, розповів про шахраїв, які ховаються під його даними, і розсекретив їхні схеми.
Олександр Положинський
Артист-воїн Положинський став жертвою плану шахраїв / колаж: Главред, фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Легенда української естради та екс-фронтмен гурту "Тартак" Олександр Положинський, який від початку повномасштабної війни служить у лавах ЗСУ, зізнався, що його фото зловмисники використовують у шахрайських схемах. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Як каже Положинський, аферисти в Мережі скористалися його особистим фото для інформаційної пропаганди. Зокрема, пообіцяли нібито розповісти "правду" про ситуацію, яка склалася в Авдіївці. Ба більше, на фото Положинського підписали як "Владислав Бабій".

Артист неабияк обурився такою шахрайською схемою і зазначив - це вже не вперше його затягують в інтернет-афери. І додав, що деякі жертви шахраїв уже зверталися до нього напряму.

відео дня

"Уже не вперше шахраї використовують мої фото. Не знаю, як із цим боротися. До мене потім іноді звертаються люди, яких ті обдурили. Я начебто не такий вже бравий воїн - що їх так до моїх фото притягує?", - підсумував Положинський.

7890

1

Хто такий Олександр Положинський?

Олександр Євгенович Положинський (нар. 28 травня 1972, Луцьк, Волинська область, Українська РСР, СРСР) - український співак і шоумен, колишній лідер українського гурту "Тартак", проєкту "Був'є" (2014), проєкту "Ол. Ів.'є" (2019), повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше зірка Дизель Шоу, український актор і воїн Олег Іваниця, став батьком учетверте. Також чоловік розкрив рідкісне ім'я немовляти, яке стало першим у його шлюбі з другою дружиною.

Також ведучому шоу "Хто зверху" Богдану Шелудяку (Буше) в лікарню, де він проходить курс лікування від рідкісної недуги - синдрому Гієна-Барре, надіслали незвичайний подарунок.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти