StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алла Мазур розповіла, що її телеграм-акаунт зламали шахраї

11 березня 2024, 15:36
Алла Мазур поскаржилася, що шахраї зламали її сторінку в соцмережах.
Алла Мазур
Алла Мазур розповіла, що зробили шахраї / колаж: Главред, фото: instagram.com/allamazurofficial/

Легендарна українська ведуча "ТСН.Тиждень" Алла Мазур поділилася тривожними новинами, що її акаунт у соцмережах зламали шахраї і почали просити гроші.

На своїй сторінці в Instagram Алла поділилася своєю неприємною ситуацією. Ведуча закликала не відповідати на подібні повідомлення, які приходять з її номера мобільного. Зараз ведуча змінює налаштування, щоб у шахраїв не було доступу до її сторінки.

відео дня

"Усі, у кого є мій номер телефону, - не реагуйте, будь ласка, на повідомлення в Telegram від мене з проханням позичити гроші. Мій Telegram зламали шахраї. Зараз міняю налаштування", - написала Мазур.

Також Алла Мазур попросила всіх бути обережними та убезпечити від шахраїв свої акаунти.

"Перевірте, будь ласка, і свої налаштування. Зробіть двофакторну аутентифікацію, якщо ще не налаштували. Будьте уважні та обережні", - закликала ведуча.

Хто така Алла Мазур?

Алла Мазур - авторка та ведуча інформаційно-аналітичної програми "ТСН Тиждень" на телеканалі 1+1 Марафон. Була ведучою першого в історії ефіру випуску новин ТСН 1 січня 1997 року на телеканалі 1+1. Рекордсменка професійних нагород отримала вісім статуеток "Телетріумф".

Додамо, Алла Мазур показала в соцмережах раритетне фото з найближчою людиною - мамою. У кадрі Алла Мазур у потертих джинсах і короткому джинсовому піджаку ніжно обіймає маму. Обидві жінки посміхаються.

А також у рамках святкової програми до 25-річчя Незалежності України "1+1" презентував новий відеоролик, у якому ведуча ТСН Тиждень Алла Мазур розповіла, чому захоплюється нашою Батьківщиною.

Читайте про Аллу Мазур:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти