StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка Дизель Шоу став батьком в четвертий раз та розкрив рідкісне ім'я немовляти

12 листопада 2023, 14:11
2566
Олег Іваниця - уважний тато, який з великим задоволенням спостерігає, як ростуть його діти.
Олег Іваниця
Олег Іваниця розповів про народження четвертої дитини / колаж: Главред, фото: instagram.com/o_ivanytsia

Український актор і комік, колишній учасник Дизель Шоу, а нині - воїн, Олег Іваниця завжди стримано розповідав про своє особисте життя. Однак в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" зважився на відвертість.

Так він зізнався, що одружився вдруге. Більше того - обраниця вже подарувала артистові сина, якого вони назвали Орестом.

Іваниця розповів, що дуже хотів бути присутнім на пологах, проте навіть у такі сімейні інтимні моменти війна диктує свої правила - актор, який служить на сході, до останнього не знав, чи дадуть йому відпустку. Коли він примчав до пологового будинку, виявилося, що він запізнився на лічені хвилини.

відео дня

"На пологи Ореста не встиг. Я приїхав через 10 хвилин після того, як він народився. Ми тоді були на сході. Я розумію, що звідти немає відпусток. Народження дитини то входило в перелік варіантів, коли тебе можуть відпустити, то ні. Ми на сході, Лана пише, що вже поїхала до пологового. Командування пішло на зустріч, мені дали відпустку. Я приїжджаю, заходжу і бачу вже дитинча лежить на животі в Лани", - розповів захисник.

Олег Іваниця - багатодітний батько. У нього є донька Ольга та син Остап від попереднього шлюбу. Також він разом з другою дружиною Ланою виховує її дочку від попередніх стосунків Аніту. Тепер у Олега і Лани з'явився спільний син.

"У мене є троє дітей, які кровні, і донька Лани – Анітка – теж моя дитинка. Сумарно четверо. Оресту зараз два місяці. Це прекрасно, коли ти бачиш, як формується людинка. Спочатку просто жодної реакції, потім вона тебе вже помічає, потім у неї з'являється прототип усмішки на обличчі. Це прекрасно", - ділиться емоціями артист.

Раніше стало відомо, як зараз виглядає вдова легендарного українського співака Миколи Мозгового - фотографію з Віолеттою Борисівною з її 69-річчя поділилася єдина дочка артиста, музичний продюсер Олена Мозгова.

Також мама Вєрки Сердючки, акторка Інна Білоконь, похвалилася, що стала тещею. Єдина донька близької подруги Андрія Данилка вийшла заміж.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти