StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не місце в родині: Корольова принизила свою невістку-стриптизерку

13 березня 2023, 21:16оновлено 14 березня 2023, 10:34
Артистка зробила відверто негарний жест по відношенню до пасії свого сина.
Наташа Корольова з сином
Наташа Корольова з сином / соцмережі

Російська співачка Наташа Корольова, яка народилася в Україні і підтримує Путіна, який напав на Україну з метою захоплення її територій, вирішила принизити свою невістку-стриптизерку.

РосЗМІ подейкують, що дівчина сина Архипа в минулому повія, яка виступала в стриптиз клубі під псевдонімом Мелісса, не до душі зрадниці Корольовій. Більш того, вона всіляко це показує.

Так, за інформацією Novostivl.ru, днями на своєму концерті співачка спеціально посадила дівчину подалі від сцени і камер. Таким чином Корольова хотіла показати дівчині, що їй не місце в родині. Як повідомили пропагандисти, в першому ряду сиділи близькі друзі і рідні артистки.

відео дня

Незважаючи на суперечки з потенційною родичкою, колишня повія Меліса не здається.

Архип Глушко
Архип Глушко / Соцмережі

Зокрема, вона нещодавно відкрито заявила про те, що хоче в осяжному майбутньому народити йому двох дітей: хлопчика і дівчинку. А на безіменному пальці правої руки дівчина носить кільце, натякаючи на свій статус.

Нагадаємо, раніше Корольова осоромилася під час концерту у Кремлі. Одіозну артистку висміяли в мережі за червону сукню і леопардову накидку, які явно не поєднувалися. Ситуацію погіршили і образи її сина чоловіка.

"Це називається "своя атмосфера", одяглися б вони нормально, їх би тут і там не обговорили. А так забути про себе не дадуть", "Думаю, цінителі їх творчості саме так розуміють значення слова "розкіш", "Гм, їх шанувальникам, напевно, подобається. Та й самі від себе пруться! Гірше, коли "зірки" в депресії і без кінця ниють у всіх мережах", - писали в коментарях під знімком.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти