StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Почав жити": Інна Мірошниченко розповіла про успіхи прийомного сина

22 грудня 2023, 22:44
550
Інна Мірошниченко показала, як всього за пів року змінився їх прийомний син Марсель.
Тимур та Інна Мірошниченко з дітьми
Тимур та Інна Мірошниченко з дітьми / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Юрист і дружина популярного українського ведучого Тимура Мірошниченка Інна Мірошниченко розповіла про те, як змінився їхній прийомний синок Марсель.

На своїй сторінці в Instagram, селебріті опублікувала нарізку з відео хлопчика, показала яким він був, як тільки став членом їхньої родини і який він зараз.

"За півроку Марсель виріс на 10 см і набрав 2.5 кг, це небагато, але це чверть тієї ваги, яку він мав. Хоча він досі дуже маленький і всі говорять "в Інстаграм ти набагато більше здаєшся!". Але він сміється, плаче, грає, показує бажання і може відмовлятися. Такі прості слова, за якими так багато стоїть. Всього цього не було", - ділиться Інна.

відео дня

За словами мами Марселя, він навчився кусати, жувати, подолав розлад харчової поведінки і запалення шлунково-кишкового тракту.

"Навчився бігати, вирівняв хребет, таз і ходу. Освоїв своє тіло, позбувся гіпертонусу м'язів. Прожив адаптацію, більше не намагається нашкодити собі, не б'ється головою об асфальт, не впадає в довгі істерики. Марсель став жити, а не виживати", - каже вона.

Як змінювався Марсель:

Інна Мірошниченко додає, що попереду ще багато різних випробувань. "І складні операції, і реабілітація/корекційна робота по шляху до здорового життя. Але я знаю, що любов подолає цей шлях", - ділиться мама.

"Можна не вірити в любов. А можна просто відчути і дозволити їй бути. Дозволити зцілювати і давати сили. Дозволити їй бути рушійною силою. Як вчинив Марсель. Він просто дозволив собі полюбити і прийняти любов", - зворушливо розповідає вона.

Нагадаємо, нещодавно шанувальники Інни торкнулися важливої і вкрай болючої теми - розлади харчової поведінки. Вона поділилася своїм досвідом

Нагадаємо, що Інна Мірошниченко показала, що любов зробила з їх прийомним сином. Вона також опублікувала дві фотографії, які показують вражаючу різницю та демонструють, що любов може зробити з дитячим серцем.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти