StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

До і після: Інна Мірошниченко показала, що любов зробила з їх прийомним сином

28 вересня 2023, 13:30оновлено 9 січня, 21:37
Інна Мірошниченко стала справжньою мамою покинутому малюкові.
Інна Мірошниченко, Тимур Міршніченко, Марсель Мірошниченко
Інна Мірошниченко та Тимур Міршніченко багатодітні батьки / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Український телеведучий Тимур Мірошниченко та його дружина, юрист Інна Мірошниченко, показали, як змінився їх прийомний син Марсель, який всього кілька місяців проживає з ними.

Про це на своїй сторінці в Instagram написала мама хлопчика Марселя Інна. Вона також виклала дві фотографії, які показують разючу різницю і демонструють, що любов може зробити з дитячим сердечком.

"Марсель після VS. Марсель до. Таким ми побачили його в перший раз (друге фото в каруселі). Це єдине фото, яке є у Марселя за 1 рік і 10 місяців життя. Але воно краще ілюструє, що кожній дитині потрібна сім'я", - написала вона.

відео дня

На фото-метаморфози Марселя:

На першому фото малюк виглядає маленьким, блідим, заляканим і нещасним. Друге ж фото демонструє задоволеного життям хлопчика, який посміхається і світиться від щастя. У коментарях Інні написали безліч компліментів і приємних слів. Багато людей відзначили, то, як сильно надихає вчинок сім'ї Мірошниченко.

У коментарі до Інни також прийшла телеведуча Маша Єфросиніна. "Інна, я захоплююся тобою", - написала вона.

Відзначимо, що Інна Мірошниченко часто розповідає про те, як складається їхнє життя з новим членом сім'ї. Вона також ділиться складними моментами і навіть промовляє питання здоров'я. Вона також часто просить ЗМІ бути тактовними і не маніпулювати заголовками.

Нагадаємо, раніше пара вперше продемонструвала кадри з Марселем, які вони зняли в дитячому будинку ще до усиновлення - перші спільні прогулянки, як сім'я, спілкування з хлопчиком і спогади, від яких на очі навертаються сльози.

Раніше Тимур та Інна Мірошниченко відверто розповіли про діагнози прийомного сина, через які інші потенційні батьки не хотіли забирати хлопчика з дитбудинку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти