StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба знайти "неправильний" будинок за 7 секунд: складна загадка на уважність

14 травня 2024, 07:25оновлено 17 травня, 19:57
3432
Нелегко буде зрозуміти, який саме будинок на картинці є відрізняється від усіх інших.
Загадка
Потрібно знайти "неправильний" будинок за 7 секунд/ колаж: Главред, фото: Главред, depositphotos.com/ua

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій – це чудовий спосіб потренувати свою уважність у максимально веселий та цікавий спосіб. Саме тому такі загадки подобаються як багатьом дітям, так і великій кількості дорослих.

Радимо також прочитати матеріал: Помітити парасольку серед страусів за 11 секунд зможуть одиниці: складна загадка

Такі завдання стануть знахідкою, якщо ви шукаєте, чим зайняти себе у вільний час. А ще це просто хороший метод перевірити свою уважність та спостережливість.

відео дня

У наступній загадці потрібно відшукати "неправильний" будинок на картинці, пише Главред.

На перший погляд усі будинки на малюнку виглядають однаковими. Але перше враження може бути помилковим. Якщо уважно придивитися, то стає зрозуміло, що один будинок все-таки відрізняється від усіх інших.

Час на розгадування загадки обмежений – всього 7 секунд. Нелегко буде впоратися за такий короткий проміжок часу.

Але якщо вам не вдається розгадати загадку настільки швидко – не варто засмучуватися. У такому разі просто продовжуйте пошуки правильної відповіді у зручному для вас темпі, не звертаючи уваги на годинник.

Загадка
Треба знайти "неправильний" будинок за 7 секунд/ Главред, depositphotos.com/ua

Спробуйте максимально зосередитися на завданні, не відволікатися ні на що інше й відгадати загадку настільки швидко, як вам тільки вдасться.

Після розгадування можете перевірити правильність своєї відповіді, подивившись на картинку внизу. Не варто прогортати сторінку вниз занадто швидко – спершу варто спробувати розгадати загадку самостійно.

Загадка
Один з будинків в нижньому ряду відрізняється від усіх інших/ Главред, depositphotos.com/ua

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно відшукати горобця за 7 секунд. Пташка заховалася настільки майстерно, що потрібно бути й справді гострозорим, щоб її помітити. Така загадка – чудовий спосіб перевірити, наскільки ви уважні.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали про загадку, у якій всього за 5 секунд потрібно знайти метелика. Непросто буде помітити, де саме заховалася комаха, адже вона обрала для себе дуже вдале місце для маскування.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти