StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Передав посаду: принц Вільям і король Чарльз зробили офіційну заяву

14 травня 2024, 07:48
4569
Принц Вільям уперше за довгий час з'явився на публіці з онкохворим батьком королем Чарльзом.
принц Вільям, король Чарльз
Принц Вільям отримав нові обов'язки / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/, instagram.com/theroyalfamily/

Тривалий час принц Вільям не виконував своїх королівських обов'язків, оскільки його дружині Кейт Міддлон поставили страшний діагноз - рак. Але, останнім часом, принц все частіше виходить в люди.

На сторінці принца і принцеси в соцмережах з'явилися знімки, на яких Вільям зі своїм батьком Чарльзом відвідали офіційну зустріч.

Монархи прибули до Центру армійської авіації в Міддл Воллопі в графстві Гемпшир. Там відбулася спеціальна церемонія.

На зустрічі король Чарльз офіційно передав посаду головнокомандувача армійського повітряного корпусу принцу Вільяму.

Хто такий король Чарльз ІІІ?

Чарльз ІІІ - король Сполученого Королівства та ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол 2022 року. Як спадкоємець трону, він очікував на нього найдовше в британській історії: він був принцом Уельським найдовше, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Зазначимо, нещодавно принц Гаррі вперше за три місяці з'явився на батьківщині, але він навіть не планував зустрітися з батьком королем Чарльзом, який хворіє на рак. Стало відомо, що король так само не зміг звільнити графік для зустрічі з сином, який відрікся від королівських обов'язків.

А також король Чарльз розповів пацієнтам про "шок", коли дізнався про онкологічний діагноз. Монарх розговорився, коли повернувся до громадських заходів після відвідин лікарні, де підтримував пацієнтів із таким самим діагнозом.

Читайте більше про Чарльза:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти