StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вміє підкорювати: Олена Зеленська захопила своїм виглядом під час візиту до Сербії

13 травня 2024, 22:42
8584
Олена Зеленська під час візиту до Белграда показала елегантний образ, який ідеально підкреслив її красу.
Олена Зеленська
Олена Зеленська обрала вишиванку "білим по білому"/ колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська із сербською колегою Тамарою Вучич та міністрами закордонних справ Дмитром Кулебою і Марко Джуричем відкрили українську книжкову поличку в бібліотеці Белграда.

На своїй сторінці в соцмережах Зеленська опублікувала новий пост, у якому показала, як пройшов візит до Сербії.

відео дня

"Перший день візиту до Сербії ознаменувався проєктами культурної дипломатії. Разом із першою леді Сербії Тамарою Вучич, міністрами закордонних справ наших країн Дмитром Кулебою і Марко Джуричем відкрили в бібліотеці Белграда українську книжкову поличку, а згодом - аудіогід українською мовою в Белградській фортеці. Про взаємне глибоке розуміння історії наших народів завдяки всім, завдяки кому вони відбулися", - написала перша леді.

Зазначимо, Олена Зеленська постала у вишуканій білій вишиванці з ґудзиками, доповнивши її своїми улюбленими штанами палаццо та широким поясом, який підкреслив її струнку фігуру. Волосся перша леді зібрала в низький пучок, з прикрас вона обрала лаконічні сережки та перлове намисто.

Хто така Олена Зеленська?

Олена Зеленська - дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді України з 20 травня 2019 року, сценаристка студії "Квартал-95". Входить до списку 100 найвпливовіших людей 2023 року за версією журналу Time.

Олена Зеленська - останні новини за темою

Зазначимо, нещодавно перша леді України підтримала принцесу Уельську Кейт Міддлтон у важкий для британської королівської сім'ї час від імені себе і всього українського народу.

А також раніше Олена Зеленська в рамках свого візиту до Великої Британії зустрілася з королевою Каміллою. Зеленська подякувала королівській родині та Сполученому Королівству за підтримку в протистоянні проти країни-терориста РФ, яка напала на Україну.

Читайте більше про Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти