StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лопес постійно "пиляє" Аффлека, але хоче врятувати шлюб - ЗМІ

10 жовтня 2023, 13:00
Ситуація зараз непроста в шлюбі у зіркової пари, стверджують близькі знайомі Дженніфер Лопес і Бена Аффлека.
Лопес, Аффлек, розлучення
Як кажуть інсайдери, проблеми в шлюбі у Лопес і Аффлека постійні / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Після півтора року шлюбу пара актриси / співачки Дженніфер Лопес і актор / режисер Бен Аффлек знову переживає кризу. Про це повідомляють джерела німецького видання Bild.

Ситуація непроста, так стверджують близькі знайомі з кола "бенефіціара", як називають Лопес і Аффлека шанувальники і ЗМІ.

Дві суперзірки хочуть зробити все можливе у своїй другій спробі кохання. Лопес нібито занадто сильно пиляє Аффлека. Її дратує те, що той занадто сигарет багато курить. І він ненавидить постійні публічні виступи.

відео дня

Згідно з повідомленням, співачка і актриса тягне Аффлека на сімейну терапію, яку він вважає марною тратою часу і грошей. До такого рішучого кроку її підштовхнули неодноразові сварки на публіці, кажуть інсайдери. Особливо запам'яталася одна дискусія між Аффлеком і Лопес під час церемонії вручення премії "Греммі" в 2023 році. Тоді пара думала, що знаходиться далеко від відеокамер. Але раптом телеведучий Тревор Ноа сів по сусідству. Оператор направив камеру на нього і всі погляди глядачів мимоволі виявилися прикуті до бурхливої сварки пари.

Аффлек, як він пізніше пояснив, не хотів, щоб його знімали, поки його дружина була в центрі уваги, але Лопес дорікнула йому: "Ти залишайся тут, чорт візьми! Це справа чоловіка і дружини".

Схожа ситуація сталася кількома місяцями пізніше на червоній доріжці прем'єри фільму "Мати", де знялася в головній ролі Лопес. Аффлек не хотів довго фотографуватися і його співачці довелося вмовляти його публічно.

Нагадаємо, Лопес зараз виховує дочка Емму і сина Максиміліана від шлюбу зі співаком Марком Ентоні.

Після того як актриса разом з нинішнім чоловіком, актором/режисером Беном Аффлеком, відновила свій роман в 2021 році, то забрала своїх дітей і привезла їх до Каліфорнії.Також змінами в зовнішності здивувала Віра Брежнєва - співачка після 40 років прийняла рішення надалі не використовувати фільтри для селфі, і показала, до чого привів її експеримент.

Раніше про кардинальну зміну іміджу повідомила український парамедик і волонтерка Юлія Паєвська з позивним "Тайра" - завдяки одній стильній деталі вона стала виглядати, як підліток.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти