StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Парамедик Тайра кардинально змінила імідж: "Життя занадто коротке"

26 червня 2023, 19:12
20467
Юлію Паєвську в новому екстравагантному образі фанати порівняли з дівчинкою-підлітком. І виявилися праві!
Юлія Паєвська, Тайра
Юлія Паєвська показала нову зачіску / колаж: Главред, фото: facebook.com/julia.paevska

Український парамедик і волонтерка Юлія Паєвська здивувала шанувальників новою зачіскою. Всі звикли бачити її з короткими світлим волоссям, але цього разу вона здивувала навіть себе.

На своїй сторінці в Facebook вона опублікувала кілька кадрів з перукарні - на знімках видно, що у Тайри тепер пишна копиця різнокольорових афрокос. Результатом експерименту громадська діячка залишилася вкрай задоволена.

"Давно уже говорила собі - все що тобі захочеться зробити без шкоди для оточуючих - то треба зробити. Життя занадто коротке. І з кожною хвилиною цієї війни пересвідчуюсь в цьому...", - пише Тайра.

відео дня

У коментарях 54-річну Паєвську порівнюють з підлітком - вона і до цього виглядала дуже молодо, але новий яскравий елемент у зовнішності "зняв" з неї не один десяток років.

"Зовсім як дівчинка стала! Дуже-дуже класне рішення!", "Вам дуже личить!", "Юльчик, тебе не впізнати", - пишуть шанувальники. Також навіть за допомогою зачіски Тайра продовжує надихати людей, адже багато хто зізнався, що давно мріяли про зміну іміджу, і її приклад для них важливий.

Юлія Паєвська, Тайра
Юлія Паєвська показала нову зачіску / колаж: Главред, фото: facebook.com/julia.paevska

Раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також змінами в зовнішності здивувала Віра Брежнєва - співачка після 40 років прийняла рішення надалі не використовувати фільтри для селфі, і показала, до чого привів її експеримент.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти