StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ламала і била посуд: неадекватна росіянка влаштувала скандал в московському барі через пісню Вакарчука

5 грудня 2022, 21:45
Неадекватні росіяни викликали поліцію, а поки чекали її, стали трощити апаратуру і посуд в караоке-барі.
Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук / instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

У московському караоке-барі одну з відвідувачок буквально "розірвало", коли одні з відвідувачів вирішили виконати пісню українського гурту Океан Ельзи "Я не здамся без бою".

Відпочиваюча там Анастасія виявилося тією ще любителькою "російського миру" і українська пісня її настільки тригернула, що вона стала трощити все, що попалося їй на очі.

За інформацією телеграм-каналу Shot, чоловік неадекватної подзвонив в поліцію та розповів, що "якісь не зовсім розуміючі реальність люди в самому центрі Москви почали виконувати "націоналістичні українські пісні". Поки чоловік додзвонювався в органи, жінка, що з'їхала з котушок, перебила посуд і апаратуру.

відео дня

Поки їхала поліція, яку викликали втихомирити божевільну оккупантку, любителі пісень Вакарчука втекли. Тим часом, на парочку склали протокол і тепер їм загрожує термін за хуліганство.

Нагадаємо, раніше донеччанин за походженням, Російський комік Олександр Рева з'явився в Москві на зйомках новорічного контенту для пропагандистських телеканалів.

Тим часом, за інформацією російських ЗМІ, Рева стояв осторонь від російських артистів, які закликали вбивати мирних українців, а тепер збираються влаштовувати святкову вакханалію в новорічну ніч, а також з презирством дивився на них. Кажуть також, що у нього абсолютно не було настрою і він "псував настрій" бажаючим відзначати росіянам.

Рева, який після початку війни в Україні виїхав до Іспанії, за чутками, не підтримує війну, а також вбивства мирних українців росіянами. Більш того, Рева навіть перестав спілкуватися зі своїми батьками, які незважаючи на своє українське походження, підтримали окупантів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти