StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дивився на російських зірок з огидою: Олександр Рева з'явився на зйомках в РФ

5 грудня 2022, 15:47оновлено 5 грудня 2022, 16:21
Артист не міг приховати свого презирства і неповаги до російських артистів, які святкують під час великої трагедії.
Олександр Рева
Олександр Рева / Instagram

Донеччанин за походженням, російський комік Олександр Рева з'явився в Москві на зйомках новорічного контенту для пропагандистських телеканалів.

Тим часом, за інформацією російських ЗМІ, Рева стояв осторонь від російських артистів, які закликали вбивати мирних українців, а тепер збираються влаштовувати святкову вакханалію в новорічну ніч, а також з презирством дивився на них. Кажуть також, що у нього абсолютно не було настрою і він "псував настрій" бажаючим відзначати росіянам.

Рева, який після початку війни в Україні виїхав до Іспанії, за чутками, не підтримує війну, а також вбивства мирних українців росіянами. Більш того, Рева навіть перестав спілкуватися зі своїми батьками, які незважаючи на своє українське походження, підтримали окупантів.

відео дня
Дивився на російських зірок з огидою: Олександр Рева з'явився на зйомках в РФ
Рекомендуємо:

Відзначимо, що батько артиста Володимир Рева, який як і раніше живе в українському Донецьку, розповів, що посварився з сином і образив його через те, що артист не підтримує війну в Україні і вбивства мирних громадян Росією.

"Я ж коли дізнався про його поведінку, обізвав трошки - ми з сином посварилися і більше не спілкувалися. Він же разом з Меладзе брав участь у цьому збіговиську, яке виступало проти "спецоперації" в Україні", - каже Батько.

Нагадаємо, раніше мати артиста висловила свою позицію щодо жорстокого нападу Росії на Україну.

Як розповіла вона в інтерв'ю, її колишній чоловік і батько Ревви кинув її, коли Олександру і його сестрі-двійняшці було по 4 місяці.

"Мені дуже складно було в житті. Колишній чоловік не платив аліменти, ніколи не допомагав. Я сама піднімала дітей, працюючи на трьох роботах. І з концертами їздила. Була на Бамі, в Норильську в мороз під 40 градусів виступала. Я все витримала. І вірю, що наша країна обов'язково переможе. І мій син так вихований. Ми давно росіяни. Низький уклін місту Донецьку, де ми всі народилися. Мій тато, дідусь Саші, був композитор, професор Донецької консерваторії. Його ім'ям названа вулиця в Донецьку. Але в першу чергу треба поважати ту країну, в якій живеш. Запевняю, мій син любить Росію. Саша ніколи не плюне в те місце, де він відбувся", - каже жінка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти