StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легендарний гурт U2 присвятив Україні свою хітову пісню

20 березня 2023, 12:50
Музиканти з U2 присвятили Україні свій знаменитий хіт 2000 року "Walk on" (з альбому All That You Can't Leave Behind 2000 року).
U2, прапор України
Боно і Едж з групи "U2" / колаж фото ua.depositphotos.com і УНІАН

Легенди світової рок-музики, група "U2" з Ірландії (лідери якої Боно і Едж торік приїжджали в Україну підтримати українців) перезаписали 40 своїх хітів для збірки "Songs of Surrender". Один шлягер музиканти присвятили війні в Україні.

Тепер Україні присвячений знаменитий хіт 2000 року "Walk on" (з альбому All That You Can't Leave Behind 2000 року). Тепер пісня має назву "Walk On (Ukraine)". І в ній з'явилися нові рядки. У перекладі вони звучать так:

"І якщо жінка, що танцює на вулиці, була сповнена сліз, / Її танець не зможе перемогти жодна армія. Страх поступається місцем любові, / І це теж вид гніву, який неможливо стримувати. / Ти летиш або борешся, народжуєшся вільним або вмираєш за свободу", − тепер Боно співає саме такий текст.

Підтримка західними зірками України

Нагадаємо, раніше легенда світової попмузики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі - Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S. R. ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

Пізніше повідомлялося про те, що легенда французького кіно Ален Делон приєднався до проєкту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier та посольства України. У його рамках 86-річний легендарний актор прочитав вірші українського Кобзаря Тараса Шевченка.

Інші новини за темою:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти