StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Жене біса": Галкін висміяв "путініста" Михалкова

30 червня 2022, 19:44
Гуморист посміявся над головним фанатом Путіна.
Галкін
Галкін висміяв Михалкова / УНІАН

Російський гуморист Максим Галкін, який не підтримує військове вторгнення Росії в Україну, висміяв ярого путініта і рижессера Микиту Михалкова, який всіляко намагається догодити кривавого диктатора.

За інформацією російських ЗМІ, на одному зі своїх концертів в Ізраїлі, Галкін заявив, що режисер YouTube-програми "Бесогон" сам перетворився з того, хто "жене бісів", в людину, яка "жене пургу". На думку артиста, все, що відбувається в програмі Михалкова можна назвати "чистим пургоносом".

читайте також"Називати її зрадницею? Та ніколи!": Розенбаум заступився за Пугачову, Галкіна і Макаревича

відео дня

Дісталося також телеведучому Володимиру Соловйову. Шоумен заявив, що якщо у Соловйова "в голові таргани", то у Микити Михалкова — "великий волохатий джміль".

Зазначимо, раніше Максим Галкін також висміяв пропагандистів і самого "великого полководця" Путіна. Зокрема, він заявив, що Путіну потрібно поставити пам'ятник, який повинен вінчати унітаз.

Нагадаємо, Максим Галкін показав гарний портрет своєї коханої-співачки Алли Пугачової. На своїй сторінці в Instagram він показав фото Примадонни, зроблене їх спільною дочкою Лізою.

"Алла очима Лізи",- підписав знімок він. Ліза явно застала маму в момент гри або танцю, так як кадр і поза вийшли дуже живими і невимушеними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти