StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це був жах": Полякова розповіла моторошну історію, як бандити вивезли її у ліс

28 червня 2023, 15:01
Співачка поділилася кількома історіями, коли вона була у серйозній небезпеці. Одного разу вона навіть потрапила до лікарні на 3 місяці після того, як її побили.
Оля Полякова
Полякова розповіла моторошну історію, як бандити вивезли її у ліс/ колаж: Главред, фото: Instagram polyakovamusic, скрін

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла кілька історій зі свого життя у лихі 1990-ті. Виявилося, що вона не раз потрапляла у дуже небезпечні ситуації. Зокрема, одного разу бандити вивезли її у ліс, де хотіли зґвалтувати.

Такими історіями Полякова поділилася у розмові з Машею Єфросиніною в новому випуску шоу "Дорослі дівчатка". Вона зазначила, що з різних небезпечних ситуацій їй допомагав виплутатися підвішений язик – їй вдавалося домовлятися, щоб її відпускали.

"Мене і правда одного разу вивозили в ліс. І я домовилася, щоб мене відпустили. Але я пам'ятаю цю дорогу назад… Це був жах. Чого вивозили… вони хотіли мене зґвалтувати [неценз.]. Ні, мене не схопили на вулиці. Десь там з кимось були знайомі, сіли в машину, завезли. Щось там від нас хотіли. Слава Богу, ніколи мене не ґвалтували. Але це був не поодинокий випадок. Ще одного разу мене завезли на дачу і я теж звідти йшла пішки. Я двічі вночі йшла пішки в місто", – розповіла Полякова.

відео дня

За її словами, підвішений язик завжди її рятував. Їй вдавалося домовитися із недоброзичливцями, і її відпускали.

"Я вміла психологічно домовитись. Я казала, що я незаймана. Це була правда, мені було 16 років. А один мене навіть, я пам'ятаю, вивіз і завіз додому. Я йому сказала: "Уяви собі, коли-небудь ти одружишся і в тебе народиться дочка. І хтось отаке вчинить з нею". І він в момент просто завів машину, привіз мене додому і коли я виходила, сказав: "Скажи своїй мамі, що вона виховала класну дівку", – пригадала співачка.

Одного разу їй довелося три місяці лежати у лікарні після побиття. Полякова розповіла, що вона якийсь час зустрічалася з одним з небезпечних хлопців у Вінниці, а коли вона захотіла розійтися з ним, то він навів на неї своїх друзів, і ті її побили. Крім цього, той хлопець навіть підпалював її квартиру.

Раніше Оля Полякова виступила з незвичайною ініціативою – у відповідь на заяву путіністів Баскова і Лепса про мільйон кожному окупанту за підбитий "Леопард", українська співачка запропонувала свою винагороду за "полювання" на артистів-пропагандистів.

Нагадаємо, Оля Полякова вперше серйозно розповіла про тріщину в шлюбі з чоловіком. Полякова і Буряковський прийшли до нової кризи у відносинах, свою думку про яку співачка відкрито обговорює.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти