StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Оля Полякова вперше серйозно розповіла про тріщину в шлюбі з чоловіком

22 травня 2023, 15:41
Полякова і Буряковський прийшли до нової кризи у відносинах, свою думку про яку співачка відкрито обговорює.
Оля Полякова з родиною
Оля Полякова розповіла про проблеми в шлюбі з Вадимом Буряковським / instagram.com/polyakovamusic

Шлюб української співачки Олі Полякової і бізнесмена Вадима Буряковського час від часу стає предметом для пліток і пересудів через велику різницю у віці - артистка молодша за чоловіка на 16 років.

Цю проблему вони навчилися переживати, і вже практично не звертають на неї увагу. Однак повномасштабна війна розколола сім'ю Полякової і Буряковського куди сильніше.

Про це співачка заявила в ефірі Сніданку з 1+1. Співачка зізнається: за той час, що вона з дітьми жила за кордоном, окремо від чоловіка, вони відвикли один від одного. До того ж трагічні події в країні неминуче призвели до переоцінки цінностей. Через це в шлюбі Полякової з'явилися проблеми.

"Будемо лагодити. Я ж розумію, що це не тільки я. Багато хто жив у розлуці і багато хто відвик одне від одного. Треба звикати, ніхто не залишився попереднім, ніхто не залишився таким, яким був до цього. Всі змінилися, у всіх змінилися сенси, у всіх змінилося життя", - розмірковує співачка.

Дивіться свіже інтерв'ю Олі Полякової для Сніданку з 1+1 про проблеми у стосунках з чоловіком:

Раніше стало відомо, ким переможниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Катя Лозовицька замінила Алекса Топольського - модель показала романтику з новим бойфрендом.

Також продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк після камінг-ауту розповів, чим займається та в якій індустрії працює його обранець.

Інші новини про Олю Полякову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти