StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Москва сльозам не вірить" безсило "плюнула жовчю" у бік Зеленського

23 березня 2023, 11:41
Раїса Рязанова, відома за роллю в радянській мелодрамі "Москва сльозам не вірить", обізвала Володимира Зеленського "дурнем" і "бичком".
Зеленський, Рязанова
Володимир Зеленський і Раїса Рязанова / колаж фото УНІАН і скріншот з відео

У країні-агресорі, РФ, артистка Раїса Рязанова, відома за роллю в радянській мелодрамі "Москва сльозам не вірить", в ході передачі на російському телебаченні, яку веде досвідчений пропагандист Борис Корчевніков, вирішила вивергнути жовч на адресу президента Володимира Зеленського.

Правда, якихось нових ідей в Рязановій не було і вона просто вирішила додати негативних емоцій в старі тези російської пропаганди. Зокрема, актриса стверджує, що президент Зеленський знаходиться під зовнішнім управлінням і взагалі "дурень" і "бичок".

"Як з'ясувалося, Зеленський такий контрольований. Його за ручку підведи до шахти і штовхни - і він впаде. Але до шахти йтиме, вірячи цим нелюдям. Невже він сам не розуміє? Мужик начебто не дурний, але дурний, як виявилося. Просто дурник", - сказала актриса.

Але потім Рязанова заплуталася у власних словах і так і не змогла чітко пояснити пропагандисту Корчевникову – хто саме той таємничий ляльковик, який "керує" президентом Зеленським і які при цьому. Але при цьому Рязанова точно впевнена, що у війні проти України, яку розв'язала Росією, винен не Кремль, а якісь зовнішні "нелюди".

"Як бичка ведуть на мотузці. А веде його козел, який вже все", – сказала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що топова Російська пропагандистка Маргарита Симоньян озвучувала свої цинічні фантазії - мовляв, мріє про "денацифікований" Київ.

До того її підлеглий, відомий російський пропагандист Антон Красовський, публічно в ефірі російського телебачення закликав вбивати українських дітей. Він без ноток жарту в голосі сказав, що українських дітей потрібно або топити, або спалювати.

Пізніше російські пропагандисти (цілком ймовірно, після атак безпілотників на авіабази "Енгельс" або "Дягілєво") випробували явний переляк і в прямому ефірі озвучили тезу - мовляв, Росії загрожують диверсії у виконанні етнічних українців та біженців. Причому все в тій же передачі "60 хвилин", яку ведуть пропагандисти Скабєєва і Попов.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти