StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нісенітниця і шоу": дружина "Холостяка-7" відмовилася переходити на українську мову

21 серпня 2022, 00:21
Дружина Дмитра Черкасова розмірковує на тему мови і виправдовує своє небажання говорити українською мовою дивними аналогіями.
Дмитро Черкасов
Дмитро Черкасов / Instagram

Дружина Дмитра Черкасова, який став переможцем сьомого сезону романтичного проекту "Холостяк" потрапила в скандал.

Олександра Черкасова заявила, що не буде повністю переходити на українську мову, адже за її словами, вона не хоче брати участь в "нісенітниці" і "шоу", маючи на увазі мовний скандал в Україні.

відео дня

"В Instagram я вже давно перейшла на українську тільки через закон про "мову медіа". У сім'ї я спілкувалася і спілкуюся російською. Я думаю російською і не збираюся нічого міняти", - заявила Черкасова, яка живе в Ірландії. За її словами, вона вільно говорить українською мовою, але "принципово" не використовує її.

'Нісенітниця і шоу': дружина 'Холостяка-7' відмовилася переходити на українську мову

"Я зараз перебуваю в Ірландії, у них теж була важка війна з Англією. Багато жертв і переселенців. Але вони досі говорять англійською і не знають Ірландський зовсім. Ніхто з цього не робить таке шоу, як у нас", - написала Черкасова, відстоюючи російську мову за час жорстокого нападу Росії на Україну.

Нагадаємо, раніше Учасник 2 сезону романтичного реаліті-шоу Холостячка, головною героїнею якого була українська співачка Злата Огневич, підводний фотограф і фрідайвер Андрій Хветкевич здійснив камінг-аут.

На своїй сторінці в Instagram він повідомив, що нарешті відкинув стереотипи, зізнався в любові і зробив пропозицію своєму обранцеві, який, до слова, відповів "так".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти