StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишній янгол Victoria's Secret стала мамою та розсекретила ім'я немовляти

28 лютого 2024, 11:54
393
Сім'я Міранди Керр і Евана Шпігеля стала більше на один "сонячний промінчик".
Міранда Керр
Міранда Керр народила четверту дитину / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

40-річна австралійська супермодель і колишній янгол Victoria's Secret Міранда Керр у вересні 2023 року оголосила, що чекає на дитину від свого чоловіка - мільярдера Евана Шпігеля. Це третій малюк у їхньому шлюбі. У Керр також є син від попередніх стосунків з актором Орландо Блумом.

27 лютого Керр в соціальних мережах оголосила про появу на світ ще одного хлопчика - П'єра Керр Шпігеля. Мама і немовля почувають себе добре.

Модель опублікувала фото букета яскравих квітів, пари жовтих дитячих шкарпеток і пелюшки, з вишитим на них ім'ям новонародженого. Самого "героя дня" Керр та Шпігель поки показувати не стали.

відео дня

"Ми дуже раді появі нашого маленького сонячного промінчика, П'єра Керр Шпігеля. Ми раді вітати четвертого сина в нашій родині. Відчуваємо себе такими благословенними", - написала після пологів схвильована Міранда Керр.

Міранда Керр стала мамою
Міранда Керр народила четверту дитину / instagram.com/mirandakerr

Хто така Міранда Керр?

Міранда Керр - австралійська супермодель, бізнесвумен, колишній янгол Victoria's Secret, засновниця косметичного бренду KORA Organics. Одна з найбагатших моделей світу за версією видання Forbes. Була одружена з актором Орландо Блумом з 2010 по 2013 роки. У цьому союзі з'явився на світ первісток Керр - Флінн Крістофер Бленчард Коупленд Блум (2011). У 2017 році вийшла заміж за мільярдера, творця SnapChat Евана Шпігеля, якому народила трьох синів - Харта Керр Шпігеля (2018), Майлза Керр Шпігеля (2019) і П'єра Керр Шпігеля (2024).

Раніше американській акторці і коміку, "Красуні на всю голову" Емі Шумер діагностували рідкісну хворобу через хейт фанатів - якби її не почали критикувати з особливою жорстокістю, артистка не наважилася б звернутися до лікаря.

Також 55-річна Дженніфер Еністон спровокувала чутки про заручини. "Рейчел Грін" з'явилася на червоній доріжці вручення премій Гільдії кіноакторів США (SAG Awards) з величезним діамантом на безіменному пальці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти