StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишній Брітні Спірз намагався зірвати її весілля

10 червня 2022, 12:46оновлено 10 червня 2022, 13:27
Співачка не вилазить зі скандалів.
Брітні Спірс
Брітні Спірс вийшла заміж / Instagram

Весілля американської поп-співачки Брітні Спірс з інструктором Семом Асгарі намагався зірвати її колишній чоловік Джейсон Олександр.

Він мав намір в таємниці пробратися на торжество, проте вчасно був затриманий охороною.

Як повідомляє видання TMZ, екс-чоловік прибув, коли Захід тільки починався. Йому вдалося нишком пройти на місце проведення. У момент раптової появи на весіллі він вів пряму трансляцію в соціальній мережі. Але довго непоміченим він не пробув. Незабаром його затримала охорона.

відео дня

читайте такожБрітні Спірс на пляжі топлес показала, як переживає депресію через викидень

На питання, що він робить на весіллі, 40-річний колишній коханий повідомив — його запросила сама Спірс. Але в списках чоловіка не виявилося. Охорона попросила його покинути торжество, але він став чинити опір.

"Я прийшов сюди спеціально, щоб зірвати весілля Брітні!"- вигукнув Олександр.

Охоронцям залишалося тільки скрутити екс-чоловіка Спірс і викликати поліцію. Прибулі на місце НП співробітники затримали дебошира. Адвокат знаменитості заявив, що буде домагатися покарання для того, хто намагався зірвати весілля.

Заміж Брітні Спірс вийшла 9 червня. Весілля було скромним-всього 100 чоловік. Це шлюб став для неї третім. Союз з Олександром тривав всього 55 годин. Розлучилися вони в 2004 році. І в тому ж році співачка вийшла заміж вдруге. Її обранцем став Кевін Федерлайн. Від нього артистка народила двох дітей. Але сини шлюб не врятували. У 2007 вони розлучилися.

Нагадаємо, американська співачка Брітні Спірс разом з нареченим Семом Асгарі повідомила на своїй сторінці в Instagram сумну новину-вона втратила дитину. Викидень стався на ранніх термінах вагітності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти