StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блогерка Діана Глостер прорекламувала сукню в зруйнованому російськими будинку і потрапила в скандал

26 травня 2022, 11:18
Після того, як дівчину за фото жорстко розкритикував в соцмережах, Діана Глостер практично блискавично закрила свій аккаунт в соцмережі Instagram.
Діана Глостер
Діана Глостер / Instagram і Facebook

Відома українська співачка і блогерка Діана Глостер відзначилася скандальною рекламою бренду одягу і сфотографувалася в жовтій сукні в одному з будинків, які зруйнували російські окупанти. Фото в наряді дівчина розмістила в Instagram.

"Мені здається, кожна Українка вже представила себе в цей день і підготувала "переможну" сукню. У мене тепер є така можливість від українського бренду mon_blanche і я дарую вам промокод на знижку 7%", - написала Глостер.

Після того, як її за фото жорстко розкритикував у соцмережах, Глостер закрила свій аккаунт в Instagram. На її сторінку зараз підписані близько півмільйона людей.

відео дня
Блогерка Діана Глостер прорекламувала сукню в зруйнованому російськими будинку і потрапила в скандал

Довідка. Діана Глостер – Сиротина) - українська актриса і співачка. Вона народилася в Києві 26 серпня 1993 року.

Крім музики і акторської майстерності, як кажуть експерти, Діана є однією з найвідоміших українських блогерок. У своїх відеороликах на YouTube вона ще розповідає про сучасну моду, стиль, макіяж і зачіски. Також дівчина іноді працює як фотомодель.

читайте такожКіт-блогер Степан з Харкова вцілів після бомбардування: "у наш дім прийшла війна"

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що популярний в мережі кіт Степан з Харкова, який був змушений переїхати зі своєю господинею до Франції через напад Росії на Україну, отримав престижну міжнародну премію блогерів і лідерів думок World Influencers and Bloggers Awards 2022.

​До слова, Степан прославився в Інтернеті завдяки кумедним фотографіям, на яких він з незворушним виглядом сидить за столом.

До того його господиня, харків'янка Ганна, яка і веде блог-мільйонник від імені Степана, вийшла на зв'язок, через два тижні після того, як зникла з мережі.

Дівчина розповіла, що зараз вони в безпеці - волонтери допомогли вибратися їм з Харкова і перетнути кордон. З Польщі Степана і господиню переправили в безпечне місце у Франції.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти