StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Бендерівці у вікна стріляли": Повалій злетіла з котушок, розповідаючи про свою маму

11 жовтня 2023, 23:26
134433
Таїсія Повалій, схоже, почала страждати від деменції, причому в найскладнішій формі.
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій проміняла свою батьківщину / колаж: Главред, фото: instagram.com/tpovaliy_best, instagram.com/tpovaliyofficial

Російський актор Олександр Михайлов, який нещодавно співав пісні в окупованому Луганську разом з недоукраїнкою та зрадницею Таїсією Повалій, видав порцію марення про те, як жилося матері Повалій у Києві.

За інформацією російського пропагандистського видання Стархіт, Повалій нібито мовчала на політичні теми і не брала участь у російських патріотичних (пропагандистських і зомбуючих - авт.) акціях, бо "боялася", адже її мама залишалася в Києві.

"Зараз Таїсія заспокоїлася, тому що маму перевезла в Москву. А був період, коли дуже страждала. Бандерівці навіть стріляли у вікна її квартири. І яким був стан мами? Це дуже важко... тому вона мовчала", - пояснив божевільний актор.

відео дня

Він також додає, що низька і боягузлива Повалій "не забула рідні корені". За його словами, з деякими людьми вона продовжує підтримувати зв'язок. "Таїсія переживає за свій український народ. Там багато порядних людей - комусь навіть я таємно телефоную, когось втратив..." -марить пенсіонер.

Нагадаємо, нещодавно Повалій на Z-концерті в Уфі виступала з піснею, що прославляє країну-окупанта. Але спершу вона зізналася їй у коханні. "Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, Я люблю тебе", - з натягнутою посмішкою вимовила запроданка.

Раніше запроданка Таїсія Повалій розважала росіян у новорічну ніч під пісню Червона Рута: поки "хороші росіяни" розважалися, їх ракети атакували мирних українських жителів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти