StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Баффі" Сара Мішель Геллар похвалилася палким тілом в купальнику

4 січня 2024, 03:50
1130
Подорослішала версія "переможниці вампірів" могла б знищувати нечисть однією лише своєю сяючою красою.
Сара Мішель Геллар
Сара Мішель Геллар показала фігуру в купальнику / колаж: Главред, фото: instagram.com/sarahmgellar

Американська акторка Сара Мішель Геллар на початку двохтисячних була кумиром всіх підлітків. Зараз їй подобається бачити себе мамою, яка час від часу знімається в проєктах, які обирає самостійно.

А робити це 46-річна артистка може з легкістю - і сьогодні Геллар виглядає, як юна дівчина. Просто дивовижно, як спритно їй вдається зберегти природну красу.

Днями зірка поділилася знімками з сімейного відпочинку у своєму блозі в Instagram. Вона з чоловіком і двома дітьми обрала теплий курорт біля океану з білими піщаними пляжами. Звісно, не обійшлося без пляжних луків.

відео дня

На фото Геллар позувала в помаранчевому цілісному купальнику, який ідеально сів на її струнку фігуру. З кадрів з упевненістю можна сказати, що зараз вона навіть в кращій формі, ніж була під час зйомок в "Баффі". Принаймні шанувальники не втрачають надії побачити подорослішалу "переможницю вампірів" в перезапуску культового серіалу, адже їй навіть не знадобляться дублери і тонни гриму.

Сара Мішель Геллар
Сара Мішель Геллар показала фігуру в купальнику / колаж: Главред, фото: instagram.com/sarahmgellar

Раніше перекачана наречена мільярдера Джеффа Безоса похвалилася формами в мереживному бікіні. 53-річна Лорен Санчес сильно злукавила, скаржачись на зайву вагу після різдвяних частувань.

Також американська співачка, акторка і бізнесвумен Дженніфер Лопес посвітила ідеальними формами на пляжі. Артистка відпочила на карибському курорті Сен-Бартелемі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти