"Зінченко в ЛЧ з "Арсеналом", а я на Сахаліні": у РФ футболіст-невдаха "наїхав" на українця

16 квітня 2024, 14:34
Росіянин Марченко вважає, що нібито нічим не гірший за Зінченка, але недовіра тренерів зіграла з ним злий жарт.
Зінченко, російський
Олександр Марченко вважає, що Олександр Зінченко незаслужено домігся успіху у світовому футболі / колаж Главред, фото УНІАН і сайт ФК "Сахалін"

У країні-агресорі РФ місцевий футболіст і вихованець клубу "Краснодар" Олександр Марченко в безсилій злобі в пропагандистських ЗМІ обрушився з критикою на успіхи українського футболіста Олександра Зінченка, який зараз виступає за лондонський "Арсенал".

Марченко, який зараз грає за глибоко провінційний клуб, "Сахалін" із Другої ліги "Б", був у системі "Краснодара" до 2018 року, але зіграв лише один матч за першу команду. І він вважає, що нібито нічим не гірший за Зінченка, але недовіра тренерів зіграла з ним злий жарт.

"До мене довіри не було. Вирішили, що 1999 рік буде грати в Прем'єр-лізі, їм дали шанс, усі плюс-мінус вилізли. Але якщо ти старший за 1999-й - в утиль. Несправедливо. Прикро за багатьох хлопців: були в порядку, але не пощастило. Одного разу до нас на турнір пам'яті Вахрушева приїжджали "Шахтар" і київське "Динамо". За "Шахтар" грали Віктор Коваленко (зараз в оренді в італійському клубі "Емполі" - Главред) і Зінченко. Ми цей "Шахтар" рилом возили. Зінченко в ЛЧ з "Арсеналом", а я на Сахаліні. Як це працює? Не розумію. А тоді ми нічим не поступалися. Зараз, думаю, мене в "Манчестер Сіті" закинути - я місяць потренуюся і буду на такому ж рівні. Футбол скрізь однаковий, просто люди різні", - рознився Марченко.

відео дня

У коментарях фантазії російського футболіста підняли на сміх.

"Ось фантазер -то. Просто хтось прогресує, а хтось зупиняється в розвитку, Зінченко прогресував, а ти ні, футбол не обдуриш", "Відкрию йому другу таємницю - всіх класних гравців у хтось колись возив рилом. Когось менше, когось востаннє в 10 років, але це не означає, що ті, хто їх возив досі - їх сильніші", "Відкрию Марченку таємницю. Скаути МанСіті грають у дартс із картою світу, влучили дротиком в Уфу і довелося звідти гравця брати. Потім Зінченко місяць у Манчестері потренувався і все вийшло) не здивуюся, що він і в це повірить)", - підсумував він.

3456
3456
3456

Хто такий Олександр Зінченко?

Олександр Володимирович Зінченко - український футболіст, захисник і півзахисник англійського клубу "Арсенал" і збірної України. Учасник двох чемпіонатів Європи (2016 і 2020), повідомляє "Вікіпедія".

Олександр Зінченко - останні новини

27-річний футболіст лондонського "Арсеналу" і гравець збірної України Олександр Зінченко заявив, що готовий покинути Велику Британію, щоб воювати за Україну, якщо йому прийде повістка.

раніше повідомлялося про те, що внаслідок обстрілу Києва російськими військами 29 грудня загинула колишня футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл). Дівчині було лише 27 років. Разом із нею загинула також її мати Людмила.

Пізніше повідомлялося про те, що на фронті загинув зірка українських серіалів. У деталі загибелі його знайомі не вдаються. На початку повномасштабного вторгнення Росії Колесник вступив у ТрО, а потім вирушив на передову.

На фронті загинув головний суддя Києва з боксу Ельчин Мурадов. Воїн пішов захищати Україну одразу після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора Росії. Ельчин Мурадов загинув унаслідок артилерійського удару.

Вас може зацікавити таке:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти