Помер відомий футболіст збірної України та "Дніпра"

8 січня 2024, 16:37
Екс-футболіст збірної України, футбольний аналітик Богдан Шершун, передчасно помер - у віці 42 років
Шершун, поминальна Свічка
Богдан Шершун помер на 43-му році життя / колаж Главред, фото УАФ і ua.depositphotos.com

Богдан Шершун, колишній футболіст збірної України, в останні роки працював футбольним аналітиком, помер у віці 42 років. Про це 8 січня повідомили в Української Асоціації футболу.

"Пішов у вічність колишній футболіст юнацької, молодіжної та національної збірної України 42-річний Богдан Шершун. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Богдана. Вічна пам'ять", - написали футбольні чиновники.

Пізніше головний редактор проекту "Профутбол Digital" і футбольний коментатор Володимир Звєров написав у своєму Telegram-каналі, що причиною смерті Шершуна стала "довга і тривала хвороба".

відео дня

Богдан Шершун грав на позиції центрального захисника за клуби "Дніпро", "Арсенал" (Київ), "Кривбас" і "Волинь", а також московський "ЦСКА". У 2003-2006 роках грав у складі збірної України. У 2014 році після закінчення кар'єри працював експертом на телебаченні і іноді виступав за ветеранську збірну України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в результаті обстрілу Києва російськими військами 29 грудня загинула колишня футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл). Дівчині було всього 27 років . Разом з нею загинула також її мати Людмила.

Пізніше повідомлялося про те, що на фронті загинула зірка українських серіалів. У деталі загибелі його знайомі не вдаються. На початку повномасштабного вторгнення Росії Колесник вступив в ТрО, а потім відправився на передову.

На фронті загинув головний суддя Києва з боксу Ельчин Мурадов. Воїн пішов захищати Україну одразу після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора Росії. Ельчин Мурадов загинув в результаті артилерійського удару.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти