"Шахтар" звільнив головного тренера: Срна призначено в.о.

16 жовтня 2023, 16:48оновлено 16 жовтня 2023, 18:50
Головний тренер донецького" Шахтаря " Патрік ван Леувен відправлений у відставку через невдалий початок старту нового футбольного сезону.
Шахтар, вал Леувен
Патрік ван Леувен протримався на чолі "Шахтаря" тільки дюжину ігор / колаж Главред, фото УНІАН

Головний тренер донецького "Шахтаря" Патрік ван Леувен звільнений зі свого поста ‒ через те, що його підопічні досить невдало почали новий футбольний сезон. Про це йдеться на офіційному сайті "гірників".

Фахівець з Нідерландів прийняв команду 3 липня нинішнього року (після відставки Ігоря Йовічевича) і встиг провести з "Шахтарем" 12 матчів у всіх турнірах.

Під керівництвом ван Леувена донецька команда провела дев'ять матчів в українській Прем'єр-лізі, два - в Лізі чемпіонів (буквально недавно "гірники" героїчно вирвали перемогу у "Антверпена"), а ще одну зустріч в національному кубку. "Шахтар" здобув сім перемог, тричі зіграв внічию і зазнав двох поразок, різниця м'ячів 24-15.

відео дня

Дещо пізніше стало відомо, що тимчасово виконуючим головного тренера був призначений легендарний у минулому гравець донецького клубу, а нині - спортивний директор клубу Даріо Срна.

'Шахтар' звільнив головного тренера: Срна призначено в.о.
Даріо Срна став в.о. головного тренера "Шахтаря" / УНІАН

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в одному з готелів в Туреччині стався конфлікт між форвардом донецького "Шахтаря" і збірної України Данилом Сіканом та представником країни-агресора РФ.

Як повідомляв Главред, в одному з готелів турецької Аланії поляки побили туристів з Росії через те, що росіяни підтримували війну в Україні. При цьому адміністрація закладу стала на бік громадян Польщі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти