Погано розмовляю англійською: російська чемпіонка Уіблмдона відмовилася визнавати провину Путіна у війні

10 липня 2022, 14:22
Олена Рибакіна просто послалася на те, що, нібито, дуже погано знає англійську мову і не зможе сформулювати свої думки з приводу Путіна і війни.
Бакуліна, Путін
Російська чемпіонка Уіблмдона відмовилася визнавати провину Путіна у війні/ Freddy Krueger / flickr.com / Instagram

Казахська тенісистка російського походження Олена Рибакіна (яка виграла турнір Вімблдон-2022) відмовилася висловити свою позицію щодо війни, яку її батьківщина, Росія, веде проти України. На пресконференції дівчина ухилилася від відповіді.

Спершу Рибакіна удала, що нібито не почула питання - чи засуджує вона війну, яку президент РФ Володимир Путін почав в Україні. А потім просто послалася на те, що погано знає англійську мову і не зможе сформулювати свої думки.

"Вибачте, у мене не найкраща англійська. Я не зрозуміла другу частину питання. Зі свого боку, я можу сказати тільки те, що представляю Казахстан. Я не вибирала, де мені народитися. Люди повірили в мене. Казахстан мене сильно підтримує. Навіть сьогодні я чула багато підтримки", - говорила вона.

читайте такожУкраїнський школяр заради ЗСУ продав дорогущу футболку з автографом Роналду: футболіст відреагував

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що віцепрезидент Української федерації фігурного катання Віктор Петренко потрапив у скандал. Він взяв участь у льодовому шоу "Алєнькій цвєточєк" в російському Сочі.

Він зіграв одну з ролей у виставі Тетяни Навки - дружини прессекретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова.

Раніше олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко прокоментував інтерв'ю, що з'явилося нещодавно, в якому він заявив, що агресія Росії проти України неоднозначний.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти