Ідеальне тренування-ліпосакція: як швидко скинути боки і живіт за 10 хв на день

19 вересня 2023, 14:13оновлено 16 лютого, 14:58
Такий комплекс вправ стане найкращим способом, як зробити живіт плоским і підтягнутим, не витрачаючи на це дуже багато часу.
Зарядка, спорт, фитнес, Анита Луценко
Як швидко скинути боки і живіт/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценко показала, як прибрати живіт і боки в домашніх умовах. Прості вправи займуть всього 10 хвилин, а результат можна буде помітити уже досить швидко.

Радимо також прочитати наступний матеріал: "Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

Вправи щоб прибрати живіт і боки розраховані так, щоб збільшення навантаження було плавним. Тобто зарядка починається із простіших рухів, а потім навантаження поступово наростає.

"Тренування, від якого худнуть талія та бочки. Як швидко худнуть? А як довго ви працювали над тим, щоб вони з'явилися, тільки чесно? Результат від цього крутого тренування на талію точно буде, але мені потрібна ваша витримка", – зазначила Аніта Луценко.

При цьому вона нагадала, що те, як виглядає живіт, залежить також від харчування. Спорт і правильне харчування є найкращою формулою, як швидко скинути жир на животі, наголосила тренерка.

"Бочки почнуть танути – я обіцяю, але давай класно працювати. У цьому тренуванні працюємо з верхньою частиною тіла. Кожний рух робимо на 100% і з насолодою, від легкого варіанту переходимо до складного. Я працюю над твоїм тілом, моя мета в цьому комплексі – струнка здорова талія без "бочків" та складок, які стирчать з-під сукенки", – додала фітнестренерка.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше фітнестренерка розповіла про найкращі вправи на прес – достатньо всього 12 хв на день для підтримки ідеальної форми. Тренерка показала, як правильно качати прес щоб прибрати живіт, не докладаючи для цього багато зусиль.

Також вона показала 4 "золоті" вправи для схуднення зі скакалкою. Такі вправи допоможуть змінити контур тіла лише за 4 тижні, адже калорії спалюватимуться дуже інтенсивно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти