Як схуднути в руках за 18 хв на день: фітнестренерка показала найефективніші вправи

4 вересня 2023, 13:36оновлено 16 лютого, 15:01
Достатньо буде виконувати ці прості вправи для схуднення рук і плечей упродовж 3 тижнів, щоб побачити надзвичайний результат.
Упражнения, Анита Луценко
Як схуднути в руках і плечах – Аніта Луценко показала комплекс вправ/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценко показала простий та ефективний комплекс вправ на верхню частину тіла, який допоможе схуднути в руках і плечах за відносно короткий період часу.

Достатньо буде витрачати всього по 18 хвилин на день на виконання цих вправ, щоб уже через 3 тижні помітити суттєвий результат, стверджує тренерка. Фітнестренерка називає такий комплекс вправ "пеклом" для жиру на руках.

Радимо також прочитати наступний матеріал: "Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

Щоб виконати ці вправи, знадобляться невеликі гантелі. Також потрібен буде килим для зручності виконання.

"Ніжний спорт залишаємо в минулому, давайте працювати на результат. Зустрічайте нове пекельне тренування на верхню частину тіла. Це жестячка, але вона працює. Результат буде 100%, якщо ти уважно виконуєш мої вправи та слідкуєш за меню. Це тренування для підготовлених дівчат, які регулярно займаються спортом і на "ти" з додатковою вагою", – зазначила Аніта Луценко.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла про 8 вправ від болю в попереку. Цей комплекс вправ чудово допоможе впоратися з невеликим болем, а також попередити виникнення таких проблем зі спиною.

Також раніше Аніта Луценко розповіла, коли краще тренуватися, щоб схуднути, і назвала "золотий" час для кожного. Вона зазначила, що у кожної людини є свій найкращий час доби для тренування, і назвала кілька простих кроків, щоб цей час визначити.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти