StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Діти проситимуть ще: суддя "Майстер Шеф" поділився авторським рецептом розкішного лимонного печива

15 січня 2024, 11:04
8294
Для першого разу необов'язково готувати курд, печиво смакуватиме навіть без нього.
Час приготування Час приготування: 50 хв
Кухня Кухня Інтернаціональна
Діти проситимуть ще: суддя 'Майстер Шеф' поділився авторським рецептом розкішного лимонного печива
Лимонне печиво з тріщинами / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (yaroslavskyi.vova)

Зима - чи не найкращий час, аби готувати випічку, особливо вишукану. Якщо ж час та бажання дозволяють, приготуйте лимонне печиво з курдом від судді кулінарного проєкту "Майстер Шеф" Володимира Ярославського.

Лимонне печиво з курдом - рецепт

Інгредієнти:

  • 150 г цукру
  • 80 г масла (82.5%)
  • цедра 1 великого лимону
  • 5 г ванільного цукру
  • 35 г лимонного соку
  • 2 невеликих яєць
  • 250-260 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • цукрова пудра для паніровки (ціла упаковка)

Інгредієнти для лимонного крему:

відео дня
  • 1 велике яйце
  • 60 г цукру
  • 60 г лимонного соку
  • цедра 1 лимона
  • 50 г масла

Приготування тіста: Мʼяке вершкове масло змішати з яйцем, цукром і цедрою та соком лимону. Добре збити насадкою лопатка, потім додати борошно і розпушувач, замішати тісто, воно виходить досить мʼяким і тому його треба поставити на пів години - годину у холодильник чи на балкон, а краще на ніч.

Приготування курду:

Просто усі інгредієнти змішати і довести до кипіння, постійно помішуючи вінчиком, потім охолодити. Дістати тісто з холоду і дуже швидко накатати кульки - грамів по 20 (вийде на 2 деко), обвалити їх у цукровій пудрі. Викласти на пергамент на гарній відстані 1 від 1, зробити невеликі заглиблення, в них додати лимонний курд і випікати печиво при температурі 185 градусів 10-11 хвилин. Замість курду можна брати будь-який джем чи густе варення, також дуже красиве печиво буде і без джему чи курду, якщо не хочете довго возитись, результат всеодно вражаючий.

Дивіться, як приготувати пісочне лимонне печиво:

@yaroslavskyi.vova Зимове лимонне печиво Ніжне-ніжне ? Для створювання шедеврів на кухні вам стануть у нагоді неймовірні помічники, і ось мої - це техніка від KitchenAid @KitchenAid.Shop.UA він універсального планетарного міксера до блендерів та вагів - більше інфо на сайті офіційного магазину Для печива: 150г цукру 80г масла 82.5% цедра 1 великого лимону 5г ванільного цукру 35г лимонний сік 2 невеликих яйця 250-260г борошна 10г розпушувача цукрова пудра для паніровки, я брав цілу упаковку - частина ще залишилась Для крему лимонний курд: 1 велике яйце 60г цукру 60г лимонного соку цедра 1 лимона 50г масла Готую тісто: ?Мʼяке вершкове масло змішую з яйцем, цукром і цедрою та соком лимону ? Добре збиваю насадкою лопатка, потім додаю борошно і розпушувач, замішую тісто, воно виходить досить мʼяким і тому його треба поставити на пів години - годину, у холодильник чи на балкон ? охолонути поки не застигне - краще на ніч. Далі готую швидкий курд: ?Просто усі інгридієнти змішую і доводжу до кипіння, постійно помішуючи вінчиком, потім також охолоджую. ?Дістаю тісто з холоду і дуже швидко накатую кульки - грамів по 20 ( вийде на 2 деко) обвалюю їх у цукровій пудрі ?Викладаю на пергамент на гарній відстані 1 від 1, роблю невеликі заглиблення, в них додаю лимонний курд і випікаю печиво при температурі 185 градусів 10-11 хвилин. Виходе дуже ніжно і смачно! ?замість курду можна брати будь-який джем чи густе варення! ❗️також дуже красиве печиво буде і без джему чи курду, якщо не хочете довго возитись, результат всеодно вражаючий! Смачного вам і обіймаю ? Дякую Kitchen Aid #партнерський_проєкт♬ Cant Take My Eyes off You - Berk & The Virtual Band

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти