Еліта РФ не називає Путіна справжнім ім'ям, у нього є "кодове" прізвисько - ексдепутат Держдуми

23 лютого 2023, 17:27
"Кодовим ім'ям" Путіна називають його "гаманці", з якими диктатор знайомий мінімум з 1996 року.
Володимир Путін, Марія Максакова
У Путіна є "кодове ім'я", яким його називають диктаторські "гаманці" / Колаж фото сайт Кремля, Instagram

Путінські посіпаки, яких вважають "гаманцями" диктатора, ніколи не називають його справжнім ім'ям. У "директора" Росії існує "кодове прізвисько". Про це розповіла колишній депутат Держдуми РФ Марія Максакова в ефірі Freeдом.

Давні знайомі Путіна, які знають його ще з часів заснування дачного кооперативу "Озеро" (в 1996 році), називають диктатора "Михайлом Івановичем". Однак колишній депутат не пояснила, чому у Путіна з'явилося саме це прізвисько.

"Їм вдалося зробити з Сургутнафтогазу кубушку, де готівкою зберігаються і не витрачаються 140 млрд доларів. Це кишенькові гроші людини, яку всі в кооперативі "Озеро" називають Михайлом Івановичем ... Ці 140 млрд доларів нікуди не вкладають, не інвестують. Всі розуміють, що коли мова йде про Михайла Івановича, вони мають на увазі свого головного шефа-диктатора Путіна. Це його кодове ім'я. Саме це вказує на безпосередній зв'язок нинішніх справ і активів кооперативу "Озеро", створеного в інтересах Путіна", — розповіла Максакова.

Путін хворий

Раніше повідомлялося, що рухи президента РФ Володимира Путіна і положення частин його тіла свідчать про захворювання, які ретельно приховуються. При цьому його ноги буквально ходять ходором, а руки Путін намагається зафіксувати. Зазначається, що за даними журналістів, у президента Росії Володимира Путіна не рухається права рука.

У свою чергу відомий лікар Євген Комаровський каже, що не варто сподіватись на те, що найближчим часом президент РФ Володимир Путін помре. Він звернув увагу на те, що у господаря Кремля поки не видно критичних проявів хвороби.

Інформацію про те, що президент РФ Володимир Путін страждає онкологічним захворюванням підтвердив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.Таку інформацію український розвідник озвучив в інтерв'ю американському виданню The Washington Post.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти