Став жінкою у 2022 році і хотів втекти до Мексики: у РФ упіймали колишнього капітана ФСБ

22 лютого 2023, 21:27оновлено 22 лютого 2023, 22:22
Трансгендерну жінку не випустили з Росії, оскільки вона є носієм державної таємниці.
трансгендерний екс-капітан ФСБ
У РФ затримали трансгендерного капітана ФСБ / колаж фото з соцмереж

У Росії затримали колишнього капітана ФСБ РФ Олександра Чумакова, який під час повномасштабної війни перетворився на дівчину і став Катериною Майерс. Про це повідомляє Обережно, Media.

Повідомляється, що у трансгендерної жінки раніше була дружина і дитина. До зміни статі Чумаков працював у прикордонній службі ФСБ і звільнився зі служби наприкінці 2021 року. Свою стать він змінив влітку 2022 року.

У грудні 2022 року вже Катерина Майерс намагалася виїхати з РФ нібито у відпустку до Мексики. Тоді в прикордонній зоні РФ дівчину протримали 10 годин, після чого відправили додому. Її не випустили з країни, так як вона нібито є носієм державної таємниці. Залишати країну їй заборонено до 2026 року.

відео дня

Коли поліція прийшла з обшуком в її квартиру, то там вилучили особистий щоденник трансгендерної жінки, протоколи засідань, ЛГБТ-літературу і флакон гормонами, які Катерина приймала після зміни статі. Після Це Майерс відвезли в слідчий ізолятор.

Нагадаємо, у Сватівському районі Луганської області ВСУ знищили бронемашину з шістьма співробітниками ФСБ РФ. Серед знищених спецназівців ФСБ-син першого командира Вологодського ОМОНу-лейтенант Андрій Голубєв.

Також повідомлялося, колишнього командира артилеристів"ДНР" Ольгу Качуру (кличка Корса) ліквідували самі бойовики. Один з колишніх ватажків " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) "Ігор Безлер (кличка" біс") в розмові з кадровим співробітником ФСБ обговорював ліквідацію терористки" Корси " і вибухи під час її поховання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти