Армія України вдарить по Кримському мосту, як тільки з'явиться можливість - Данілов

21 квітня 2022, 07:47
Російські окупанти перекидають забезпечення незаконно побудованою естакадою в захопленому Криму.
Олексій Данилов
Якщо буде можливість завдати удару по Кримському мосту, Україна це обов'язково зробить - Данілов / Колаж УНІАН, Reuters

Збройні сили України, як тільки у них буде така можливість, завдадуть удару по Кримському мосту в захопленому Криму, який використовується ворожою стороною для підвезення підкріплення своїм окупаційним підрозділам. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

У ефірі Радіо НВ у відповідь на питання про те, чи може Україна завдати удару по Кримському мосту, оскільки окупанти естакадою перекидають підкріплення для своїх військ, сказав, що такий сценарій можливий.

читайте такожУкраїна отримає шанс викинути Росію з Криму та Донбасу, але за однієї умови - політолог

"Дивіться, якби у нас була можливість це зробити, ми б це вже зробили. Якщо буде можливість це зробити, ми це обов'язково зробимо", - підкреслив Олексій Данілов.

Довідка

Кримський міст - це міст, який проходить через Керченську протоку і з'єднує Росію із захопленим Кримом. Цим шляхом Кремль перекидає свої збройні підрозділи і техніку на територію півострова, а потім на південь України.

Україна може завдати удару по Кримському мосту

Український волонтер, блогер і офіцер ЗСУ Юрій Касьянов розповів про те, що у Києва є можливість зруйнувати Кримський міст і навіть завдати удару по Кремлю. За його словами, такі дії не робляться, щоб пропаганда не використовувала їх у своїх цілях. Важливо, щоб всі розуміли, що Росія перша здійснила військовий напад на Україну.

Колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант Ігор Романенко заявив про те, що теоретично Україна може знищити Кримський міст. Для цього потрібно підібрати тільки відповідний момент. На думку військового, час для ударів по естакаді і військовому арсеналу РФ в окупованому Придністров'ї ще не настав. Однак всьому свій час.

Дивіться відео ТСН - Зеленський закликав Захід дати зброю Україні для перемоги над Росією

Главред рекомендує:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти