StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шашличок під коньячок - смачно дуже: рецензія на фільм "Велика прогулянка"

6 жовтня 2023, 19:30оновлено 8 жовтня 2023, 13:01
В українському прокаті йде комедія "Велика прогулянка" - великий і, можна сказати, цілком зроблений для народу проєкт.
Велика прогулянка
кадр з х ф "Велика прогулянка" / Film.ua

Спекотне українське літо. На мальовничу галявину біля озерця приїжджає сім'я інтелігентів Драгоманових- тато ( Андрій Ісаєнко), мама (Олена Кравець) і двоє діточок. Але раптом на цю галявину заїжджає сімейка сільських торгашів - папаня (Юрій Ткач), маманя (Ірина Гатун) і теж двоє діточок. Обстановка загострюється - ще й тим, що навколо нишпорить побіжний чиновник-корупціонер Хом'як (Михайло Жонін) зі своїм недалеким поплічником Генкою (репер Позитив). У них теж свої плани на галявину.

"Велика прогулянка" - кіно, яке мало вийти 24 лютого 2022 року. Але не через російський напад не вийшло. І це лише додає та посилює ефект, скажімо, машини часу. Весь фільм виглядає величезним таким привітом з колишньої, мирного життя. І безтурботні пікніки на лоні природі біля лісу, і полювання за корупціонерами замість диверсантів, і взагалі атмосфера надмірності і вічного українського життєлюбства (не кажучи вже про те, що і Пятов, і Коноплянка в ньому ще грають за "Шахтар").

Велика прогулянка

В цілому ж фільм витриманий строго за канонами, скажімо так, української "народної" комедії - жарти, що б'ють прямо в лоб, багато "фізичної" комедії і зоряні камео (крім футболістів і позитиву, тут використовується зовсім вже важка артилерія - Вєрка Сердючка і її мама).

Підсумовуючи - кіно рекомендується всім людям, хто сумує за колишніми часами, рясним застіллям на лоні природи і п'яним танцям під "Гоп-гоп-щіда-гоп".

Велика прогулянка

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти