StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мити і терти не доведеться: як відчистити столові прилади за допомогою води і фольги, швидкий спосіб

8 грудня 2023, 15:20оновлено 9 грудня 2023, 09:49
5311
Цей хитрий лайфхак дозволить столовим приладам виблискувати, як новорічна ялинка.
Як почистити столові прилади з фольгою
Як почистити столові прилади з фольгою / Колаж Главред, фото скріншот Instagram (lynsey_queenofclean)

Потьмянілі столові прилади кидаються в очі і можуть зіпсувати ідеальну трапезу, але, дотримуючись швидкої та бюджетної поради експерта з прибирання, ваші столові прилади знову будуть виблискувати, пише Mirror.

Як почистити столові прилади - лайфхаки

Одна з кращих експерток в області прибирання поділилася швидким і недорогим способом про те, як позбавити столові прилади потьмяніння, особливо, коли скоро свята. Лінсі Квін поділилася своїм досвідом екологічно чистого прибирання і її метод полягає в тому, щоб прибори прийняли "ванну" з двома дешевими інгредієнтами.

Можливо, вам буде цікаво: Це повинен зробити кожен, у кого є квіти: секретний лайфхак з чаєм, і рослини з легкістю переживуть зиму.

відео дня

Опублікувавши свою пораду в Інтернеті, вона запропонувала використовувати сіль і соду, які можна придбати в супермаркетах.

"Не псуйте смачну різдвяну вечерю потьмянілим столовим сріблом. Надайте столовим приладам блиск за допомогою ванни з содою та сіллю", - каже вона.

Якщо ваші столові прибори виглядають заплямованими, іржавими або просто потребують загального блиску, це просто чудова порада.

Пояснюючи, як це зробити, вона показала, що на дно раковини потрібно покласти шар фольги, а зверху столові прибори. Потім додайте окріп і насипте хорошу порцію солі і соди. Залиште на 15 хвилин, а потім витріть насухо і відполіруйте тканиною без ворсу.

Лінсі радить: поки ви чекаєте, що ваші ножі, виделки і ложки відмокнуть, це прекрасна можливість гарненько почистити ящик для столових приладів за допомогою такого побутового засобу, як Cif. Після цього ваші блискучі столові прибори повернуться до свого "будинку" без пилу та бруду.

Серед інших хитрощів різдвяного прибирання Лінсі - використання клейкої стрічки, намотаної на руку, для збору соснових голок з ялинки і надягання старих колготок на насадку пилососа, щоб легко всмоктувати блискітки, що впали з листівок і обгорток.

Дивіться, як зробити щоб ложки і вилки блищали:

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти