StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Погарнішала після розлучення: який вигляд Віра Брежнєва має без Меладзе

8 травня 2024, 17:30
7790
ЕксВіаГра готова до абсолютно нового етапу свого життя.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва новини - як Віра Брежнєва виглядає зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/verververa

У жовтні 2023 року українська співачка Віра Брежнєва підтвердила розлучення з музичним продюсером Костянтином Меладзе після 8 років офіційного шлюбу. Серед можливих причин розставання називають невірність чоловіка й активну політичну позицію артистки, хоча саме подружжя це питання не коментує.

Розставання з чоловіком далося Брежнєвій важко. Вона не раз говорила, що хоч і вважає цей досвід трансформуючим, уроки, витягнуті з нього, були для неї складними.

Проте артистка прийняла рішення рухатися далі, і неухильно його дотримується. Шанувальники відзначають, що після розлучення Брежнєва буквально розцвіла.

відео дня

Так останнє відео, яким Віра поділилася у своєму блозі в Instagram, фанати буквально засипали компліментами. "Ви так погарнішали без цього дідуся Меладзе. З ним ви якась не така була. А зараз, просто, квіточка", "Очі горять, а це саме головне!", "Зоряна дівчинка", "Дуже гарна", - пишуть підписники.

Короткий ролик співачка зняла в ліфті, вихваляючись стильним луком - чорним піджаком оверсайз у смужку, чорними штанами і блузою під горло. Волосся Брежнєва зібрала у високий хвіст і доповнила образ легким макіяжем.

Дивіться, як зараз виглядає Віра Брежнєва:

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, акторка і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-гурту ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію та обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий український комік Володимир Жогло поділився історією про невиліковну хворобу єдиного сина. Він із дружиною виховує особливу дитину.

Також співачка Тоня Матвієнко здивувала фанатів звісткою про батька, який після смерті легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко не міг знайти собі місця.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти