StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Коли виступить Україна на Євробаченні: результат жеребкування фіналістів

8 травня 2024, 10:13оновлено 9 травня, 18:51
1451
alyona alyona і Jerry Heil витягнули позицію "вибір продюсера" під час жеребкування на Євробаченні-2024.
alyona alyona, Jerry Heil
alyona alyona і Jerry Heil витягнули позицію "вибір продюсера"/ колаж: Главред, фото: t.me/suspilne_eurovision_ukraine

Після першого півфіналу Євробачення-2024 фіналісти взяли участь у жеребкуванні своїх місць у фіналі 11 травня.

Як повідомляють на сторінці Євробачення в соцмережах, у першій частині фіналу, а це з 1 по 13 виступ, на сцені з'являться учасники Литви, Ірландії та Люксембургу.

відео дня

А в другій частині - номери 14-26, свої конкурсні пісні виконають представники Словенії, Фінляндії, Кіпру.

Україна, Сербія, Хорватія та Португалія можуть виступити як у першій, так і в другій частині шоу, оскільки витягнули "вибір продюсера".

"Вибір продюсера" означає, що після проведення другого півфіналу 9 травня і жеребкування решти фіналістів, включно з країнами "Великої п'ятірки" і державою-господарем конкурсу 2024 року - Швецією, продюсери Євробачення почнуть самостійно визначати порядкові номери учасників, щоб конкурс вийшов динамічним.

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який відбудеться 7, 9 і 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів із 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні 2023 року. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") і 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Представники України на Євробаченні-2024, дует alyona alyona & Jerry Heil, за підсумками першого півфіналу потрапили до гранд-фіналу конкурсу.

Євробачення-2024 - останні новини

Зазначимо, головні претенденти на перемогу Євробачення 2024 виступили в першому півфіналі Євробачення 2024. Представник Хорватії Baby Lasagna підкорив глядачів 7 травня.

А також у першому півфіналі Євробачення-2024 з більш ніж оригінальним номером виступила Фінляндія та конкурсант Windows95man. Пісня No rules стала запальним номером, але найбільше вразив сам номер. Під час пісні, по сцені бігав статний чоловік без трусів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти